Haberler

Fenerbahçeli Yönetici ve Futbolcular, Derbi Sonrası Hayatını Kaybeden Taraftar İçin Hastaneye Gitti

Güncelleme:

Fenerbahçeli yönetici ve futbolcular, Galatasaray maçında rahatsızlanarak kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren taraftar Koray Şener'in yakınlarına taziye ziyaretinde bulundu. Bazı futbolcular, ziyaret sırasında ağladı.

Fenerbahçeli yönetici ve futbolcular, Galatasaray ile Türk Telekom Stadı'nda yaptıkları maçın ardından, müsabaka öncesi tribünde rahatsızlanarak kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren sarı-lacivertli genç taraftar Koray Şener'in yakınlarına taziye ziyaretinde bulundu.

BAZI FUTBOLCULAR AĞLADI

Derbi sonrası stattan ayrılıp Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesine giden Fenerbahçeli yönetici ve futbolcular, Koray Şener'in ailesine başsağlığı dileklerini iletti. Bazı futbolcuların bu sırada gözyaşlarını tutamadığı görüldü. Mehmet Topal, Şener Özbayraklı, Hasan Ali Kaldırım, Alper Potuk ve diğer bazı futbolcular ile yöneticiler daha sonra hastaneden ayrıldı.

KALP KRİZİ SEBEBİYLE HAYATINI KAYBETTİ

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında oynanan Galatasaray-Fenerbahçe derbisi için Kocaeli'den gelen Koray Şener, tribünde aniden rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmıştı. Şener, hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı. İlk yarı boyunca tribünde sessiz bir şekilde oturan Fenerbahçeli taraftarlar ise devre arasında stadı terk ederek Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesine gitmişti.

Kaynak: AA / Spor

Türk Telekom Galatasaray Spor Haberler

500

Yorumlar (3)

timsah gözyaşları:

Adam bunlar gibi milyon dolarlar almıyorduki. Küme düşmeye oynayan bir takımın cefakar taraftarı. . Bi gün yüzüde göstermediniz taraftara zaten. .

0
0
yanıtYanıtla
Reel:

Yazık bu taraftara yağmur çamur demeden gelipte oynanan oyun ve skora dayanamıyor.Allah rahmet etsin.

0
0
yanıtYanıtla
Ramo:

Sabah sabah bu haberee besiktaslida olsam cok agladim cok.benimde bir oglum var 13 yasinda o da besiktasi duyunca cok heyecanlaniyor.korkuyorum maclara goturmekten.Allah ailesine hz.peygamber sabri versin??????

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title