Haberler

Fenerbahçeli Volkan Demirel: "İlk Kez Tribünlerin Bu Kadar Boş Olduğunu Görüyoruz"

Lens: "Gelecek neler getirir, bunu bilmiyorum"Fenerbahçe'nin tecrübeli file bekçisi Volkan Demirel, Akhisar Belediyespor karşısında 3 - 1 galip geldikleri için mutlu olduklarını ancak oyun olarak iyi oynamadıklarını söyledi.

Lens: "Gelecek neler getirir, bunu bilmiyorum"

Fenerbahçe'nin tecrübeli file bekçisi Volkan Demirel, Akhisar Belediyespor karşısında 3 - 1 galip geldikleri için mutlu olduklarını ancak oyun olarak iyi oynamadıklarını söyledi. Volkan, yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada, "Fenerbahçe taraftarını buraya çekmek için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Tribünlerin boş olmasıyla ilgili sorulan soruya Volkan, "15 seneye yakın buradayım ve ilk kez tribünlerin bu kadar boş olduğunu görüyoruz. Oynadığımız oyun veya bulunmuş olduğumuz konum taraftarı çekmiyor denebilir. Bunun neticesinde insanlar gelmemekte haklı. Bugün ben bile kalede sinirlerime hakim olamadım, oyuncu arkadaşlarım sinirlerine hakim olamıyor, taraftarlar gelmeyince daha da sinirleniyor. Onlara hak vermek lazım. Güzel oyun olsa o zaman taraftar gelir ama tabii ki Fenerbahçe takımı ne olursa olsun, pozisyonu ne olursa olsun bu formanın görüntüsüyle buraya seyirci gelmeli, bu da bir gerçek" cevabını verdi.

Maçla ilgiliyse Volkan, "Galip geldik. Oyun olarak iyi değildik. Derbi maçı var önümüzde. En iyi şekilde hazırlanıp devam edeceğiz. Önümüzdeki maçları kazanmak hedefimiz. Önümüzde alabileceğimiz bir kupa var, o da hedefimiz. İnşallah hem ligi iyi bir yerde hem de kupayı alarak bu sezonu bitirmek istiyoruz" açıklamasını yaptı.

Takımın görüntüsünün neden değişmediğiyle ilgili soruya Volkan, "Futbolcular olarak sahaya çıkıp oynamakla görevliyiz. Tek bir nedene bağlı bir olay değil, birçok nedenin birleşiminden oluşan bir olay. O yüzden büyüklerimiz, hocamız, yönetimimiz bunun kararını kendileri daha iyi verebilirler. Futbolcular olarak sahaya çıkıp elimizden gelenin en iyisini yapmak zorundayız. Yapabiliyor muyuz, yapamıyor muyuz bu da kamuoyunun takdirine kalmış bir şey. Beğenen olur, beğenmeyen olur ona da saygı duymak gerekiyor" şeklinde cevap verdi.

Geçirdiği sakatlık ve yaşanan penaltı pozisyonuyla ilgili de konuşan Volkan Demirel, "Kolay bir sakatlık geçirmedim. Yüzde 20 kalan bağ ile 40 güne kadar toparlanma sürecim oldu. Hocam da görev verdi ve bize oynamak düşüyor. Bugünkü pozisyonda kısa bir pasın ardından çıkmak zorunda kaldım, rakip oyuncunun topa dokunacağını anlayınca hızımı kesip pozisyon almaya çalıştım. Daha sonra penaltı yaptım, doğru bir karardı. Bu tarz pozisyonlarda kaleci tek başınadır. Netice olarak kazandık. Durumumuzdan dolayı mutlu değiliz. Hayat da devam ediyor.  Kupayı alıp Fenerbahçe taraftarını buraya çekmek için elimizden geleni yapacağız" diyerek sözlerini noktaladı.

Akhisar Belediyespor karşısında takımının 3. golünü kaydeden Jeremain Lens ise, şunları söyledi:

"Aldığımız skordan dolayı mutluyuz. Rakiplerimize yakın kalabilmek açısından önemliydi galibiyet ve gerekeni yaptık. En iyi maçlarımızdan değildi ama zorluydu bir karşılaşmaydı. Rakibimiz iyi hazırlanmış ve planları vardı. İlk yarı bizim için zorlu oldu. Gol için rakibi zorladık. Rakibin kendi kalesine attığı golle aradığımız ilk gol birinci yarıda geldi."

Gelecek sezon takımda kalıp kalmayacağı ve Türkiye'den başka kulüpte oynayıp oynamayacağı yönündeki sorulara Lens, "Bu durum sadece bana değil. Sunderland ile 2 yıllık daha sözleşmem var. Yazın neler olacağını hep birlikte göreceğiz ama her zaman da söylediğim gibi Fenerbahçe'de olmaktan dolayı çok mutluyum. Daha uzun yıllar da burada oynamak isterim. Gazetelerde çok şey yazıyorlar ama en önemlisi ben bu sezon Fenerbahçe'de oynuyorum ve umarım Fenerbahçe'de oynamaya devam ederim. Gelecek neler getirir, bunu bilmiyorum" yanıtlarını verdi.

İSTANBUL / DHA

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Akhisar Belediyespor Volkan Demirel Fenerbahçe Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title