Haberler

Fenerbahçe'nin Yeni Formaları Tanıtıldı

Fenerbahçe Futbol Takımı'nın 2009 -2010 Sezonunda Giyeceği Formalar ve Fenerium'un Sonbahar/kış Koleksiyonunun Tanıtımı Yapıldı.

Fenerbahçe Futbol Takımı'nın 2009-2010 sezonunda giyeceği formalar ve Fenerium'un sonbahar/kış koleksiyonunun tanıtımı yapıldı.

FB Şükrü Saracoğlu Stadı'nın Fenerium tribününde bulunan protokol tribünü önünde kurulan platformda gerçekleştirilen tanıtıma, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve yönetim kurulu üyelerinin yanısıra üretici Adidas firmasının yetkilileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Yöneticiler ve VIP davetliler tanıtımı protokol tribününden izlerlerken, futbolculardan Alex, Roberto Carlos, Güiza ve Kazım da bu bölümde yer aldılar.

Fenerbahçe'nin yeni sezon formalarını mankenler eşliğinde podyuma çıkan futbolcular tanıttı.

Dans gösterisiyle başlayan gecede mankenler Fenerium'un sonbahar-kış koleksiyonunu tanıttılar. Gecede son olarak futbolcular, mankenler eşliğinde sahneye çıkarak yeni sezon için tasarlanan formaları gösterdiler.

Sarı-lacivertli ekibin bu akşam saatlerinde İstanbul'a getirdiği yeni transferleri Andre Dos Santos ve Cristian Oliveira da ayaklarının tozuyla geceye katıldılar.

Sarı-lacivertlilerin yeni sezonda maçlarda giyeceği formalar, ''Çubuklu'', ''Kuruluş'' ve ''Arma'' olmak üzere 3 farklı modelde tasarlandı.

Yeni sezon Fenerbahçe formaları ve taraftar ürünleri, Fenerium mağazaları ve Adidas satış noktalarında yarın satışa çıkarılacak.

Takımın giydiği orijinal formalar 89, taraftar formaları 57 ve kaleci kazakları da 89 liradan satılacak.

Öte yandan, takımla birlikte bugün İstanbul'a dönmeyerek Almanya'da kalan teknik direktör Christoph Daum ve teknik heyet gecede yer almadı.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title