Haberler

Fenerbahçe'nin Fikstürü, Phillip Cocu'yu Korkutuyor

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin, UEFA Avrupa Liginde oynayacağı maçlar öncesi Süper Ligdeki müsabakaların tümünü deplasmanda oynaması Teknik Direktör Phillip Cocu'yu korkutuyor.

UEFA Avrupa Liginde Dinamo Zagreb, Spartak Trnava ve Anderlecht ile birlikte D Grubuna düşen Fenerbahçe fikstür şanssızlığı yaşayacak.

Sarı-lacivertli takım, Avrupa'da oynayacağı karşılaşmalar öncesinde ligde çıkacağı maçlarda hep deplasmanlara gidecek.

TAKIM EKSTRE YORULACAK

Üstelik Kanarya, 6 Avrupa maçının 2 tanesi öncesinde de Galatasaray ve Trabzonspor derbileri oynayacak. Ligdeki dış saha yolculukları sonrası Avrupa arenasına çıkacak olan Fenerbahçe'de kısa arayla oynanacak Avrupa sınavları yüzünden takım ekstra yorgunluk yaşayacak. Bu da yaklaşık 90 günlük zaman zafından takımın işini zorlaştıracak.

İŞTE FENERBAHÇE'NİN TAKVİMİ

16.09.2018 Konyaspor - Fenerbahçe

20.09.2018 Dinamo Zagreb - Fenerbahçe

30.09.2018 Çaykur Rizespor -Fenerbahçe

04.10.2018 Fenerbahçe - Spartak Trnava

20.10.2018 Sivasspor - Fenerbahçe

25.10.2018 Anderlecht - Fenerbahçe

02.11.2018 Galatasaray - Fenerbahçe

08.11.2018 Fenerbahçe- Anderlecht

25.11.2018 Trabzonspor - Fenerbahçe

29.11.2018 Fenerbahçe - Dinamo Zagreb

09.12.2018 Akhisarspor - Fenerbahçe

13.12.2018 Spartak Trnava - Fenerbahçe

Kaynak: Haberler.com / Spor

Dinamo Zagreb Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

İNTEGRAL DERSİ KALKTI MI? MEB yeni müfredat 2024 hangi sınıfları kapsıyor? CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek?
500

Yorumlar (23)

yanlış haber:

24. 09. 2018 de beşiktaş maçı var. atlamışsınız

6
1
yanıtYanıtla
vardar ovası:

Korkma cocu korkma. Çünkü arkanda fenerasyon var. Avrupada olmaz ama lig maçlarında deplasmanda da olsa hakemler her türlü galip geleceksin.

4
3
yanıtYanıtla
vardarlı ahmed:

korkunun ecele faydası yok fenevliler. geleceksiniz burayaaaaa. dört gözle bekliyoruz siziii. geçen yıl çok zevk aldık fener maçlarından

3
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

MERAK ETMEYİN SİZLERİN BU FENERBAHÇEYE DUYDUĞUNUZ DÜŞMANLIK ATEŞİ İÇİNDE YAKACAĞIZ EMBESİLLER

2
2
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

Sanki diğer bütün müsabakaları kazanmış da bundan sonrası için endişe duyuyor en gazla olacak olan gelenek devam eder ha bu arada başka takimlari tutmuyurum fenerliyim ama doğrusu bu

3
1
yanıtYanıtla
Ümit Davala:

Fenerden cacık olmaz.

3
1
yanıtYanıtla
since 1903 black eagle:

şimdiden fenerin kuku sıkmaya başladı. kuku korktu. korkunun ecele faydası yok bu sefer ali palabıyıksız geleceksiniz dolmabahçeye korkmayın

3
0
yanıtYanıtla
mehmet:

Beşiktaş maçı var arada, banko kayacak Beşiktaş ondan korkup yazmamışlar :))))

2
1
yanıtYanıtla
aaaa:

Konya maçından sonra ki Beşiktaş maçı ne oldu oynanmadan bitti mi? Siz bu işten nasıl para kazanıyorsunuz!

3
0
yanıtYanıtla
...:

Okuduğunuzuda mı anlamıyorsunuz arkadaş. Avrupa maçlarından önceki haftaki maçları deplasmanda oynayacak diyor. . Bjk ile avrupa mmaçından önce oynamayacak.

yanıt0
yanıt1
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title