Haberler

Fenerbahçe Lige Döndü

Fenerbahçe, Turkcell Süper Lig'de Hafta Sonu Deplasmanda Gaziantepspor ile Yapacağı Maçın Hazırlıklarına Ara Vermeden Başladı.

Fenerbahçe, Turkcell Süper Lig'de hafta sonu deplasmanda Gaziantepspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Fortis Türkiye Kupası'nda dün akşam Şanlıurfaspor ile karşılaşan sarı-lacivertliler, Gaziantepspor maçı için ilk çalışmasını bu akşam yaptı.

Teknik direktör Zico yönetiminde, Samandıra'daki tesislerle 1 saat süren antrenmanda sarı-lacivertliler şut çalışmaları yaptı.

Sarı-lacivertliler, Alex'in de yer aldığı çalışmada önce kaleyi karşıdan gören noktalardan kaleye bol bol şut attıktan sonra, kanat ortalarıyla gol yapmaya çalıştı.

Antrenmanda dünkü maçta ilk 11'de forma giyen futbolculardan sadece Selçuk ve İlhan sahada koşu yaparken, diğer futbolcular tesislerde dinlenmeye yönelik çalışmalar uyguladı. Kaleci Volkan Demirel de antrenör Murat Öztürk yönetiminde çalışmasına devam etti.

Sakatlığı nedeniyle bir süredir tedavi olan Deniz, takımla ısınma çalışmalarına katıldıktan sonra antrenör Önder Özen yönetiminde takımdan ayrı topla çalışmalar yaptı.

Çalışmalarını takımdan ayrı sürdüren kaleci Serdar da takımdan önce antrenör Murat Öztürk yönetiminde çalıştı.

Fenerbahçe, Gaziantepspor maçının hazırlıklarını yarın basına kapalı antrenmanla sürdürecek. Sarı-lacivertliler, 19 Ocak Cumartesi günü sabah yapacağı antrenmanın ardından öğleden sonra Gaziantep'e gidecek.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title