Haberler

Fenerbahçe - İstanbul Büyükşehir Belediyespor Maçının Ardından

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Fenerbahçe karşısında iyi mücadele ettiklerini ancak duran toptan yedikleri golle mağlup olduklarını söyledi.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Fenerbahçe karşısında iyi mücadele ettiklerini ancak duran toptan yedikleri golle mağlup olduklarını söyledi.

Fenerbahçe'ye deplasmanda 2-1 yenildikleri maçın ardından açıklamalarda bulunan Bülent Korkmaz, oyuncularının mücadele ve oyun disiplini olarak ellerinden geleni yaptığını belirterek, "Fenerbahçe düşündüğümüz tarzda oynadı, ona karşılık verdik. Maalesef duran toptan gol yedik. Mücadelemize iyi oyunu da ekleyerek futbolumuzu geliştiriyoruz. Daha önceki haftalara göre daha iyi oynadık. Buradan puanla ayrılmamız gerekiyordu" dedi.

Korkmaz, bir soru üzerine, maç sırasında Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman ile tartışmadığını belirterek, "Maç sırasında Aykut Kocaman ile tartışmadım. Hiçbir teknik direktörle tartışmaya girmem. Her meslektaşıma olduğu gibi ona da saygım var" ifadelerini kullandı.

Maçın hakemi Süleyman Abay'a tepki gösterdiğinin belirtilmesi üzerine Bülent Korkmaz, "Maçtan sonra hakemi tebrik ettim. Maç içinde itiraz olacak. Futbolun doğasında olan bir şey. Saygı çerçevesinde itirazı yapıyorum" diye konuştu.

Korkmaz, oyuncu değişiklikleriyle ilgili soru üzerine de "Maç 1-1 iken değişikliği yapmayı düşünüyorduk. Son 15 dakikaya saklamıştık. Düşüncemizde Visca'yı oynatmak vardı. Belki 5 dakika geç olmuş olabilir. Onun yerine oynayan da iyi oynadı" diyerek sözlerini tamamladı.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPORLU FUTBOLCULAR

İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un Fenerbahçe karşısında tek golünü atan Pierre Webo, rakiplerinin ikinci yarıda kalitesini gösterip, maçı kazandığını söyledi. Webo, "Ancak maçın başında bir gol buldular. Oyunu dengeledik ve beraberliği yakaladık. İkinci yarıda rakibimiz kalitesini gösterdi. Bizi biraz sarstılar ve golü atıp kazandılar" dedi.

Attığı golde Fenerbahçelilerin kaleci Volkan Demirel'e faul yapıldığı şeklinde itirazlarının olduğu belirtilmesi üzerine Webo, şunları kaydetti:

"Ben hücum oyuncusuyum, golü düşünüyorum. Topa doğru hamle yaptım, çarpışma oldu. Hiçbir zaman bir oyuncuyu sakatlamak, ona zarar vermek için bir şey yapmam. Hakemler bazen faulleri veriyorlar, bazen vermiyorlar. Benim golü atmak için topa doğru müdahalem oldu."

Webo, bir gazetecinin "Beşiktaş ve Trabzonspor devre arasında seni transfer etmek istiyor. Bu konuda ne düşünüyorsun?" şeklindeki sorusu üzerine, "Tabii ki bu kulüplerin benimle ilgilenmiş olması, beni mutlu ediyor. Ancak öncelikli amacım kendi kulübümde başarılı olmak. Bunlar hoş şeyler ama önceliğim takımıma daha faydalı olabilmek" ifadelerini kullandı.

Ekrem Ekşioğlu ise Fenerbahçeli futbolcuların ayaklarına değen ilk topta golü yediklerini vurgulayarak, "Gol moralimizi bozmadı. Oyunu dengede tuttuk ve beraberliği yakaladık. Fakat ikinci yarıda ilk yarıda yaptıklarımızı yapamadık. Duran toptan bir gol yedik. Takım halinde iyi mücadele ettik" şeklinde konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Bülent Korkmaz Pierre Webo Fenerbahçe Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title