Haberler

Fenerbahçe'den Taraftara Uyarı

Fenerbahçe Kulübü, Yöneticilerin İsmini Kullanarak İzmir'de Bazı Taraftarları Dolandırdığı Öne Sürülen Bir Şahıs Nedeniyle Uyarı Açıklaması Yaptı.

Fenerbahçe Kulübü, yöneticilerin ismini kullanarak İzmir'de bazı taraftarları dolandırdığı öne sürülen bir şahıs nedeniyle uyarı açıklaması yaptı.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, İzmir'de yaşayan bir taraftarın kulübe başvurarak, Onur isimli bir şahsın kulüp asbaşkanlarının adını kullanarak menfaat sağladığını belirttiği kaydedildi.

Açıklamada, "Şahsın bazı taraftarlarımızdan maç bileti ve taraftar kartı temin edeceği vaadi ile menfaat sağladığı, fakat vaat ettiği bilet ile taraftar kartlarını hak sahiplerine ulaştırmadığı ifade edilmiştir. Adı geçen şahsın kulübümüzde taraftar kart ya da bilet sağlama, bu konularda kulübümüze aracılık hizmetinde bulunma, yardımcı olma gibi bir görevi bulunmamaktadır" denildi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title