Haberler

Fatsalı Emlakçılar Dernekleşti

Ordu'nun Fatsa İlçesi'nde Faaliyet Gösteren 26 Emlakçı Tarafından Kurulan Emlakçılar Derneği, Düzenlenen Törenle Hizmete Girdi.

Ordu'nun Fatsa İlçesi'nde faaliyet gösteren 26 emlakçı tarafından kurulan Emlakçılar Derneği, düzenlenen törenle hizmete girdi.

Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Ant Caddesi'nde bulunan derneğin açılışına Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Fahri Tanrıkulu, AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Habil Bıçakçı, DYP İlçe Başkanı Süha Topaloğlu ve emlakçılar katıldı.

Derneğin açılış töreninde bir konuşma yapan Dernek Başkanı İsmet Yıldız, derneklerinin amacının Fatsa ve çevre ilçelerde faaliyet gösteren emlakçıları bir çatı altında toplamak, sosyal faaliyetleri sürdürmek, vatandaşları emlak alım satımında bilgilendirmek ve kayıt dışı çalışanları kayıt altına almak olduğunu söyledi.

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan ise çok farklı bir açılışta beraber olduklarını ifade ederek, “Birçok dalda ve meslekte birlik kurmuşken emlakçılık noktasında aslında birlik her yerde yok. Bundan dolayı emlakçılarımızı Fatsa'da birlik oluşturduklarından dolayı kutlamak gerekir. Diliyorum ki herkes kendi alanında birlik gösterir ve atalarımızın dediği gibi 'bir elin nesi var, iki elin sesi var.' Bunlar boşuna sarf edilmiş sözler değildir. İnanıyorum ki bu birlikten güç doğacak. Bundan da daha fazla büyüyen ve gelişen Fatsa doğacak” diye konuştu.

(MY-SA)

03.02.2007 16:42 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title