Haberler

Fakıbaba’dan Müsiad’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Güncelleme:

STK (Sivil Toplum Kuruluşları) Ziyaretleri Kapsamında Müstakil Sanayici Ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Şanlıurfa Şubesi'ni Ziyaret Etti.

Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, Başkan Yardımcısı İbrahim Güllüoğlu ile birlikte stk (sivil toplum kuruluşları) ziyaretleri kapsamında müstakil sanayici ve işadamları derneği (müsiad) şanlıurfa şubesi'ni ziyaret etti.

MÜSİAD Şube Başkanı Abdurrahman Yetkin ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Başkan Fakıbaba, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen seçimin ardından başkanlığa seçilen Abdurrahman Yetkin ve üyelerini bir kez daha kutladığını söyledi.

Müsiad Şube Başkanı Yetkin ve ekibine başarı temennisinde bulanan Fakıbaba, ziyaret sırasında belediye tarafından yürütülen çalışmalara değinerek üyelerle fikir alışverişinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getiren Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği(MÜSİAD) Şanlıurfa Şube Başkanı Abdurrahman Yetkin ise ziyaretin kendilerini oldukça onurlandırdığını ifade etti.

Yetkin "Sayın Başkanımız Fakıbaba'nın ziyareti bizleri oldukça gururlandırmıştır. Ben Başkan Fakıbaba ile bir dönem Belediye Meclis Üyeliği yapmış birisiyim. Başkanımız Fakıbaba'yı çok iyi tanır ve ona çok güvenirim. Başkanımız Fakıbaba ziyaret sırasında belediye çalışmaları hakkında bizleri bilgilendirmiştir. Kendisine teşekkür ediyoruz ve her daima kendisine destek olacağımızı belirtmek isterim" dedi

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title