Haberler

    Faik Demir: "Oyundan Çok Çabuk Düşüyoruz"

    TFF 1. Lig ekiplerinden Gaziantepspor'un teknik direktörü Faik Demir, sıkıntılı bir dönem geçirdiklerini, bunu aşmaya çalıştıklarını söyledi.

    Demir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takım olarak her maçta iyi  mücadele ettiklerini ancak gereksiz top kayıpları sonucunda puan kayıpları  yaşadıklarını dile getirdi.   Son olarak 3-0 yenildikleri Boluspor karşılaşmasında da benzer  sorunların etkili olduğunu aktaran Demir, şöyle konuştu:   "Oyundan çok çabuk düşüyoruz. Boluspor maçında olduğu gibi özellikle  gol yediğimizde her şey bitmiş gibi düşünüp oyundan kopuyoruz. Gol de  yiyebiliriz, mağlup duruma da düşebiliriz ama gençliğimizi kullanarak bu durumu  tersine çevirebiliriz. Takım olarak önce buna inanmamız gerekiyor. Takımı  ateşleyecek bir galibiyete ihtiyacımız var. Bunu aldığımızda daha farklı bir  görüntü verebiliriz."   Demir, ligin 13. haftasında deplasmanda oynayacakları Adanaspor  karşılaşmasında puan veya puanlar alarak moral bulmak istediklerini sözlerine  ekledi.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Boluspor Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title