Haberler

Eyyübiye Belediyesinden Gençliğe Büyük Yatırım

Güncelleme:

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Eyyübiye gençliğine yönelik hayata geçirilen 17 spor salonunun antrenörleriyle bir araya geldi.

Başkan Ekinci," 36 mahalleye 36 spor salonu hedefine adım adım yaklaşıyoruz. 17 spor salonu faaliyete geçmiş durumda."Dedi.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, her mahalleye spor salonu sözünü bir bir yerine getiriyor. 36 mahalleye 36 spor salonu söylemi ile gençliğe verdiği önemi gösteren Eyyübiye Belediyesi, 17 spor salonunu hayata geçirdi. İlçenin değişik bölgelerinde hayata geçirilen spor salonları Eyyübiye gençliğinin hizmetine sunulmuş durumda. Faaliyete geçen spor salonlarında gençliğe sportif faaliyetlerin yanı sıra milli ve manevi duyguların pekişmesi de aşılanıyor. Gençliğin milli duygulara haiz birer gençlik oluşması için de çaba gösteren Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, spor salonlarındaki antrenörlerle bir araya geldi. Gençliğin özellikle sportif faaliyetlerin dışında kötü alışkanlıklardan uzak durmalarını da amaçlayan ekipler, antrenörlere büyük misyon yükledi. Spor salonlarında görev alacak antrenörlerle bir araya gelen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci," 17 adet spor salonu faaliyete geçmiş durumda. Bu spor salonlarımızda sporu araç kılarak gençlerimizin bu ülkeye, bu millete aidiyet duygularını perçinleyeceğiz." dedi.

Antrenörlerle bir araya gelen ve gençliğe verdiği önemi dile getiren Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci konuşmasında şunları söyledi,'' Bugün burada yeni göreve başlayacak antrenörlerimizle bir aradayız. Biliyorsunuz Eyyübiye İlçesi genç bir nüfusa sahip hali ile İlçemiz de gençlere hizmet götürüyoruz. Bu fiziki hizmetlerin yanında da sosyal anlamda yapılması gerekenler var. Fiziki anlamda kentsel dönüşümden bahsederken gençler ile ilgili zihinsel bir dönüşümün iyi bir zeminde iyi bir temele oturtulması gerekiyor. Bunun yapılması adına da İlçemizde 17 adet spor salonu faaliyete geçmiş durumda. Bu spor salonlarımızda sporu araç kılarak gençlerimizin bu ülkeye, bu millete aidiyet duygularını perçinleyeceğiz. Yine bu spor salonları vasıtası ile terörle de mücadele edilmiş olacak, madde bağımlılığı ile de mücadele edilmiş olacak. Bu spor salonuna gelecek olan Eyyübiyeliler ve gençler bu spor salonundan çıktıktan sonra o Mahallenin bir nevi abileri olacaklar ve etraflarında gördükleri aksaklıklara müdahale edecekler. Bu müdahaleler yapılırken bizim insan profili diye adlandırdığımız o profile de sahip olacaklardır. Kardeşlerimiz bunun farkındalar ilgili arkadaşlarımızda gerekli mülakatları yaptılar ve sonraki süreçte de onlar bu hassasiyetlere iyi bir şekilde dikkat edecekleler. Özellik ile yine ifade etmek gerekirse Eyyübiye'li gençler Eyyübiye'ye yakışır bir şekilde her ortamda duruşlarını göstereceklerdir."

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mehmet Ekinci Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title