Haberler

Eyüplü Yaratıcı Gençlerin TÜBİTAK Başarısı

Güncelleme:

"Bu Benim Eserim Proje Çalışması"nda başarı elde eden Eyüplü öğrenciler, öğretmenleriyle birlikte Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu'yu makamında ziyaret etti.

Milli Eğitim Bakanlığı ve TÜBİTAK iş birliğinde ilköğretim öğrencilerine yönelik düzenlenen "Bu Benim Eserim Proje Çalışması"nda Eyüp'teki okullar 17 bin 800 proje arasında ilk iki yüze girerek önemli bir başarı elde etti. İstanbul genelinde resmi okullar arasında da Eyüp 4. sırada yeraldı.

Eyüp İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet Öztürk, Mustafa Kemal, Haciali Paşa, Serdar Aksun ve Güzeltepe İlköğretim Okulu öğretmenleri ve öğrencileri yaptıkları projeleri, çalışmaları Başkan İsmail Kavuncu'ya tek tek anlattı.

Güzeltepe İlköğretim Okulu'nun Projesi Patent Aldı…

Marmara Bölgesi sergisine katılmaya hak kazanan okullarımız arasında yer alan Güzeltepe İlköğretim Okulu öğrencileri de patent kazandıkları projeyi Başkan İsmail Kavuncu'ya anlattı. Araç kullanan sürücüleri yakından ilgilendiren proje, direksiyon başında yorgun ya da tehlikeli araç kullandığınızı size sesli olarak uyarıyor. Başkan Kavuncu, projeleri ve çalışmaları gerçekleştiren öğrencileri tebrik etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İsmail Kavuncu İstanbul Eyüp Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title