Haberler

Esrarla Yakalanan 5 Kişi Serbest Kaldı

Samsun'da Polisin Düzenlediği 2 Ayrı Operasyonda Bir Miktar Esrarla Yakalanan 5 Kişi, Tutuksuz Yargılanmak Üzere Serbest Kaldı.

Samsun'da polisin düzenlediği 2 ayrı operasyonda bir miktar esrarla yakalanan 5 kişi, tutuksuz yargılanmak üzere serbest kaldı.

Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri, Sahil Yolu'nda bir pastanede yaptıkları aramada Yunus B.(20) ve Eyüp Z.'yi (22), bir miktar esrarla birlikte yakalayarak gözaltına aldı. Polisteki sorgulanması tamamlanan 2 kişi çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Kale Mahallesi Meşrudiyet Caddesi üzerinde şüphe üzerine Onur D.(25), Sadullah E.(25) ve Mücahit O.'nun (19) üzerinde arama yapan Narkotik ekipleri, bir miktar esrar ele geçirdi. Olayla ilgili esrar maddesi bulundurmak suçundan Samsun Adliyesi'ne sevk edilen 3 kişi, çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

(MAY-AYE-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title