Haberler

Esnaf Sorunları İçin Hükümetle Diyalog Kuracak

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (Esob) Başkanı Şevket Keskin, Esnaf ve Sanatkarların Yaşadığı Sorunları, Hükümetle Kuracakları Diyalogla Çözeceklerini Söyledi.

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Şevket Keskin, esnaf ve sanatkarların yaşadığı sorunları, hükümetle kuracakları diyalogla çözeceklerini söyledi.

ESOB Başkanlar Kurulu, Esnaf Sarayı'nda toplandı. ESOB Başkanı şevket Keskin, toplantının açılışında yaptığı konuşmada, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin tam tempo ile çalışmaya başlamasını beklediklerini belirterek, "Hükümetle iyi bir diyalog içerisine girip esnaf ve sanatkarlarımızın sorunlarına çözüm bulacağız" dedi. Keskin, esnaf ve sanatkarın sorunlarına çözüm bulma çabasının yanında Malatya'nın temel sorunlarının da çözüme kavuşması için çalışmaları sürdüreceklerini söyledi.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün 10 Ekim Çarşamba günü esnaf ve sanatkar camiasına vereceği iftarda esnaf ve sanatkarların yaşadığı sorunlar için destek isteneceğini söyleyen Keskin, "Sayın Başbakanımızla da yapacağımız görüşmede esnafımızın sorunları ile birlikte bölgemizin sorunların da katarcağız" dedi.

(BK-ST-Y)

05.10.2007 15:59 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title