Haberler

Eskişehirspor Hazırlık Maçında Boluspor ile Golsüz Berabere Kaldı

Eskişehirspor, hazırlık maçında Boluspor ile golsüz berabere kaldı.

Eskişehirspor, hazırlık maçında Boluspor ile golsüz berabere kaldı.

Anadolu Üniversitesi BESYO Sahası'ndaki maça Eskişehirspor, Boffin, Servet, Ediz, Ufuk, Mikail, Aytaç, Mehmet, Burhan, Erkan, Malecki, Nuhiu, ilk 11 ile çıktı. Her iki yarıda da go pozisyonlarına giren kırmızı siyahlı takımın oyuncuları gol yollarında etkisiz olunca maç da golsüz berabere kaldı.

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal, Marsilya'yı gözlerinde büyütmediklerini söyledi. Ünal, "Eskişehirspor'un büyük taraftarı, camiası ve ilk maçı kendi sahasında oynama gibi bir avantajı var. Galibiyet adına çıkacağız. Marsilya'yı çok gözümüzde büyütmüyoruz" dedi.

Boluspor ile oynanan hazırlık maçını izleyen ve devre arasında gazetecilere açıklamalarda bulunan Ünal şöyle konuştu:

"Ligde ve Avrupa'da her takıma karşı mücadele edecek bir kadroya sahipiz. olduklarını söyledi. Galibiyet adına çıkacağız. Marsilya'yı çok gözümüzde büyütmüyoruz. Korkak bir yanımız yok. İyi bir maç olacak ve futbolseverlere keyifli bir maç olacak. Maçın galibi olmak istiyoruz."

Teknik Direktör Ersun Yanal ile tartışarak maç kadrosundan çıkartılan ve antrenmanlara çıkmayan golcü oyuncu Batuhan Karadeniz hakkında da değerlendirmelerde bulunan Başkan Ünal, bundan sonraki kararın kendisinin vereceğini vurguladı. Ünal, "Eğer gitmek isterse istediği kulüp ile anlaşılır ve gider. Şu an bizim futbolcumuz ancak bundan sonra karar Batuhan'ın" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Eskişehirspor Halil Ünal Marsilya Boluspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title