Haberler

Eskişehir "Yok Artık" Diyecek

Eskişehir'de çekimine başlanan "Yok Artık" isimli sitcom dizi filmi ilk etapta yerel bir televizyon kanalında gösterilerek izleyicisiyle buluşacak.

Eskişehir'de çekimine başlanan "Yok Artık" isimli sitcom dizi filmi ilk etapta yerel bir televizyon kanalında gösterilerek izleyicisiyle buluşacak.

Dizinin yapımcısı ve yönetmeni Murat Gökçe, Taşbaşı Kültür Merkezi'nde düzenlediği basın toplantısında, Eskişehir'in dış yapımcıların tercih ettiği film platosu haline geldiğini, yerel yapımcı olarak kendilerinin de böyle sitcom formatında bir dizi film çekmeye karar verdiklerini söyledi.

Zor şartlar altında ve kısıtlı bütçelerle çekimlere başladıklarının altını çizen Gökçe, şunları ka

"Dizimiz üniversite gençliğini anlatıyor. Eskişehir bir kültür ve öğrenci şehri. Öğrencinin yoğun olması bizi bu diziye başlamamızı sevk eden en büyük sebeplerden biri oldu. Esprilerle dolu, bol kahkaha atacağınız bir sitcom olacak. Yaklaşık bir aydan bu yana gece gündüz demeden ekibimiz bütün emeğiyle çalıştı. Başka illerde yapıldı mı bilmiyorum ama biz Eskişehir'de ilk defa yerel dizi mantığıyla dizi çekerek bunu başardık. Yerel bir dizi projesiyle yola çıktık, yerel bir kanalımızda oynayacak ama tabi ki ulusal kanallarla da görüşmelerimiz devam ediyor.

'Yok Artık' uzun ve sancılı bir yolculukta ilk kez bir araya gelen 'Tolga' ve 'Kerem' isimli karakterlerin, ev ararken denk geldikleri emlakçının oyununa gelerek aynı evde yaşamak zorunda kalmasıyla başlıyor. Hikayemiz, birbirinin tam zıttı olan bu iki karakter arasındaki çatışmaya ev sahibinin, komşuların, ailelerin, arkadaşlarının en önemlisi de 'Kerem'in uzaktan akrabası olan 'Sinan' karakterinin eve yerleşmesiyle iyice şiddetlenir. 'Yok Artık' hepsi birbirinden renkli, kendi içinde birbiriyle çatışan bu karakterlerin aynı ev etrafında bir araya gelişinin anlatıldığı bir durum komedisi."

Konuşmanın ardından dizi filmin galası yapıldı.

- ESKİŞEHİR

Kaynak: AA / Yerel

Eskişehir Gökçe Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title