Haberler

Eskişehir: Kız Arkadaşına Gitmek İçin Otomobil Çalan Hırsız, Kaza Yapınca Yakalandı

Afyonkarahisar'daki Kız Arkadaşına Gitmek İçin Eskişehir'de 8 Aracın Camlarını Kırıp, Çaldığı Otomobile Borca Gaz da Alan Bir Genç, Yolda Kaza Yapınca Yakayı Ele Verdi. Hasarlı Aracı İterken Polislerin Yakaladığı Zanlı, Çıkarıldığı Mahkemece Tutuklandı.

Afyonkarahisar'daki kız arkadaşına gitmek için Eskişehir'de 8 aracın camlarını kırıp, çaldığı otomobile borca gaz da alan bir genç, yolda kaza yapınca yakayı ele verdi. Hasarlı aracı iterken polislerin yakaladığı zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Uluönder Mahallesi Halis Sokağı'nda meydana gelen olayda, bahse konu yerde park halindeki 26 KN 831 plakalı otomobilin çalındığı ve 8 aracın camlarının kırıldığı ihbarını alan polis ekipleri, sözkonusu aracı takibe aldı. Ekipler, Polis Okulu ile Basma Kavşağı arasında orta refüje çarpan bahse konu otomobili itmeye çalışan A.C.K.'yi (18) yakaladı. Kimliği sorulduğunda, nüfus cüzdanının yanında olmadığını ve aracın babasına ait olduğu yalanını söyleyen genç, kaçmak isterken polisler tarafından gözaltına alındı. Yapılan üst aramasında başkası adına sürücü belgesi çıkan A.C.K., polise verdiği ifadesinde, Afyonkarahisar'da bulunan kız arkadaşına gitmek istediğini belirterek, "Otomobili çaldığım yerde 8 aracın da çalmak maksadıyla camlarını kırıp, anahtar aradım. İçinde anahtar bulduğum otomobili çalıştırıp, kaçtım. Giderken bir akaryakıt istasyonundan çaldığım araca borca 20 YTL gaz aldım. Yolda kontrolümü kaybettim ve orta refüje çarptım. Duran otomobili iterken yakalandım" dediği öğrenildi.

38 promil alkollü çıkan A.C.K., "oto hırsızlığı" suçundan çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title