Haberler

Eskişehir: Bar Cinayetine 5 Tutuklama

Eskişehir'de Bir Barda Çıkan Kavgada Amatör Bir Futbolcunun Bıçaklanarak Öldürülmesi, Bar Sahibinin de Ağır Yaralanması Olayına Karıştıkları İddia Edilen 7 Kişiden 5'i Tutuklandı.

Eskişehir'de bir barda çıkan kavgada amatör bir futbolcunun bıçaklanarak öldürülmesi, bar sahibinin de ağır yaralanması olayına karıştıkları iddia edilen 7 kişiden 5'i tutuklandı.

4 gün önce Kırmızı Toprak Mahallesi Basın Şehitleri Caddesi üzerindeki bir barda içki içen bir grup ile bar sahipleri arasında kavga çıkmış, arbedede kasada duran Eskişehir 1. Amatör Lig takımlarından Köy Hizmetlerispor'da futbol oynayan Gökhan Uludelen (24) bıçaklanarak öldürülmüş, bar sahiplerinden Savaş Özden ise (36) ağır yaralanmıştı. Edinilen bilgiye göre, olayla ilgili Bursa, Bilecik ve Eskişehir'de yakalanan Murat S. (31), Murat B. (37), Muzaffer U. (45), Hakan B. (39), Ahmet T. (35), Enis B. (38) ve Ümit E. (39) adlı zanlılar adliyeye sevk edildi. Zanlılardan Murat S., Murat B., Ahmet T., Hakan B. ve Ümit E. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

title