Haberler

Eski Karısını, Çocuğunun Gözü Önünde Öldürdü

İzmir'in Karabağlar ilçesinde bir kişi, tekrar bir araya gelmek için parkta buluştuğu karısını, 4 yaşındaki çocuğunun gözü önünde bıçaklayarak öldürdü.

İzmir'in Karabağlar ilçesinde bir kişi, tekrar bir araya gelmek için parkta buluştuğu karısını, 4 yaşındaki çocuğunun gözü önünde bıçaklayarak öldürdü.

Alınan bilgiye göre, ayakkabı tamirciliği yapan A.G, 6 ay önce boşandığı Sebahat Gezer ile buluşarak, 7 yaşındaki oğullarını okula bıraktıktan sonra 4 yaşındaki kızlarıyla birlikte Yağhaneler'deki Atillaspor Kulübü Sosyal Tesisleri yanındaki parka gitti.

Parkta uzun süre konuşan Sebahat Gezer ile A.G, daha sonra taştıştı. A.G, yanında bulunan bıçağı çıkararak Gezer'i kızının gözleri önünde boğazından bıçakladı.

A.G, kanlar içerisinde yere yığılan karısını bırakarak, kızıyla gittiği Eşrefpaşa Polis Merkezi'ne teslim oldu.

Olay yerine giden polis ve sağlık ekipleri, kadının öldüğünü belirledi.

Gözaltına alınan A.G'nin, tekrar bir araya gelmek istediği eski karısının, ailesinin karşı çıktığı gerekçesiyle teklifine olumlu bakmadığını dile getirerek, konuşmaları sırasında cep telefonu çalan eşinin, karşısındaki kişiyle "şifreli" bir şekilde konuşunca sinirlendiğini ve tartıştıklarını söylediği öğrenildi.

Bu arada, A.G'nin polis merkezine götürdüğü kızı, Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yakınlarına teslim edildi.

- İZMİR

Kaynak: AA / Yerel

Karabağlar İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title