Haberler

Erzurum: Erzurum Emniyet Müdürlüğü'nden Bayram ve Yeni Yıltedbirleri

Kurban Bayramı ve Yeni Yıl Münasebetiyle Vatandaşların Huzurlu Bir Bayram Geçirmeleri İçin Erzurum Emniyet Müdürlüğü'nce Bir Dizi Tedbirler Alındı.

Kurban Bayramı ve yeni yıl münasebetiyle vatandaşların huzurlu bir bayram geçirmeleri için Erzurum Emniyet Müdürlüğü'nce bir dizi tedbirler alındı.

Erzurum Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada; "Asayiş yönünden; halkımızın yoğun olarak bulunduğu pazar yerleri, alışveriş merkezleri, tren garı, eski garajlar, yeni otogar, mezarlıklar ve camilerde, trafik yönünden; araç trafiğinin yoğun olarak yaşandığı caddeler, ana arterler ile şehirlerarası ulaşımın sağlandığı noktalarda gerekli trafik tedbirleri alınmıştır." denildi.

Açıklamada ayrıca, halkın rahat ve huzurlu bir bayram geçirmesi için gerektiğinde ulaşmak üzere, 155 Polis İmdat ve 0442 235 12 99 İl Emniyet Müdürlüğü Santral numaralarının daima hizmette olduğu belirtildi.

(AA-DB-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title