Haberler

Erzurum'da Ssangyong Marka Otomobil Tanıtımı Yapıldı

Erzurum'da Ssangyong Marka Araçların Tanıtımı Yapıldı. Tanıtım Programı Yoğun İlgi Gördü.

Erzurum'da Ssangyong marka araçların tanıtımı yapıldı. Tanıtım programı yoğun ilgi gördü.

Bir alış veriş merkezinde tanıtımı yapılan araçları Güney Kore'den getirttiklerini belirten Türkeli Ajansın Genel Müdürü Mükremin Emeç, "Bütün organizasyonu ajans olarak biz yaptık. Erzurum'da bir ilki gerçekleştirerek otomobilleri vatandaşlarımızın ayağına getirdik" dedi.

Güney Kore'nin yıldızı Ssangyong otomobillerinin Bölge Distrübitörü Erturhanlar Otomotiv Satış Müdürü Nilay Akgül, ise "Satışlarımızda önce güvenlik ve rahatlığı ön planda tutuyoruz. Özellikle aile babaları için üretim yapıyoruz" diye konuştu.

Ssangyong otomobillerin girdiği bütün sınavlarda en yüksek puanı aldığını vurgulayan Akgül, "Otomobillerimiz İspanya'da yılın aracı seçildi. Otomobilin en önemli bir özelliği de Mercedes üretiminin yüzde 51 ortağı olmasıdır. Fren sitemleri, motor, şanzuman ve difransiyel özellikleri mercedese aittir. Otomobillerin fiyatları 18 bin Euro ile 56 bin Euro arasında değişmektedir." dedi.

Ssanyong otomobillere ilginin büyük olmasından dolayı spor araçların üretimine başladığını açıklayan Akgül, "Otomobillerimiz aile babalarına göre yapılıyordu. İlginin bir hayli fazla olmasından dolayı son yıllarda 30 yaş ve altına inebilmek için spor modeller üretiliyor. En büyük modeller, rexton, rodius, kayron, aksiyon modeller" diye konuştu.

(AY-AA-Y) 15.03.2008 17:30 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title