Haberler

Erzurum - Başkan Sekmen, Beceriksiz Yöneticilerinden Yakındı

Başkan Sekmen, beceriksiz yöneticilerinden yakındıErzurum'da beşincisi açılan İstihdam ve Kariyer Fuarında konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, yöneticilerin beceriksizliğinden yakındı.

Başkan Sekmen, beceriksiz yöneticilerinden yakındı

Erzurum'da beşincisi açılan İstihdam ve Kariyer Fuarında konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, yöneticilerin beceriksizliğinden yakındı.

Valilik, Büyükşehir Belediyesi, Atatürk Üniversitesi, Ticaret Borsası, öncülüğünde düzenlenen Erzurum Kariyer Günleri ve İstihdam Fuarı Kent Meydanında açıldı. Vali Yardımcısı Hatice Bayar Özdemir, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Türkiye İş Kurumundan Daire Başkanı Ahmet Toraman, Erzurum İŞKUR İl Müdürü Ahmet Tacettin Ötügen, üniversite öğrencileri ve davetlilerin hazır bulunduğu fuarında işverenler ve iş arayanlar bir araya geldi.

Açılış töreninde konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, dün belediyeye ait itfaiye müdürlüğünü denetlemeye gittiğini bildirdi. Müdürlüğün mermer olan merdivenlerinin kırılıp döküldüğüne işaret eden Mehmet Sekmen, şunları söyledi:

"Beni karşılayan müdüre dedim ki: 'Müdür Bey, siz burada her gün oturuyorsunuz. Bir yangın olacak da dışarı çıkacaklar. Şu merdivenleri görmüyor musunuz? Şuraya çiçek diksen, şuraya üç tane yeşil ağaç diksen, olmaz mı? Ama maalesef böyle bir görgü, alışkanlığı olmadığı için o kırık merdivenlerden her gün inip çıkıyorlar. Ondan sonra hemen telefon ediyor, fen işlerinden sorumlu arkadaşlara, 'Bunları yapar mısınız?' diyor. Orada bir sürü elaman var. Onların içerisinde usta var. Bekliyorlar ki bir yangın olacak diye. Üç mermer, bir kürek harç verip orayı yaptırabilirler. Diğer kurumlarda da bunu görüyorum. Okulda müstahdem, camlar kirl pas içinde. Arkadaşlar her kurumun amiri gayretli olursa şehirde gayretli olur. Bunun için amirimizden kurumlarına sahip çıkmalarını istiyorum. Yoksa Erzurum'u Erzurum yapamayız. Erzurum'un geri kalmasında amirler olarak hepimize vazife düşüyor. Yeşillendirelim, çevre temizliğine dikkat edelim. Devlet hepimize maaş veriyor."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Atatürk Üniversitesi Mehmet Sekmen Türkiye Erzurum Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title