Haberler

Erzincan: Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi

Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi 4. Grup'ta Mücadele Eden Erzincanspor'da, 4 Hafta Sonra Kazanılan Farklı Galibiyetin Sevinci Sürüyor.

Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi 4. Grup'ta mücadele eden Erzincanspor'da, 4 hafta sonra kazanılan farklı galibiyetin sevinci sürüyor.

Son galibiyetini 4 hafta önce Ünyespor'a karşı alan Erzincanspor'da, iki hafta önce göreve getirilen tecrübeli teknik direktör Levent Arıkdoğan, takımın her geçen gün daha iyiye gittiğini söyledi. Kırmızı-siyahlı ekipte göreve getirildiğinde, futbolcular üzerinde alınan kötü sonuçların moral ve motivasyon eksikliğine neden olduğunu kaydeden Levent Arıkdoğan, ilk etapta bu olumsuz durumu düzeltmeye çalıştığını ifade etti.

Giresunspor karşılaşmasında alınan 4-1'lik mağlubiyete rağmen özellikle ikinci yarıda ortaya konulan futbolun kendisini umutlandırdığını anlatan Levent Arıkdoğan, "Nitekim 1 hafta sonra sahamızda Tokatspor karşısında aldığımız 3-1'lik galibiyet bu konuda haksız olmadığımızı gösterdi. Gerek takım olarak, gerekse bireysel hataları en aza indirdiğimiz takdirde çok daha iyi sonuçlar elde edeceğiz" dedi.

Takımın ligdeki mücadelesinde futbolcu, taraftar, teknik kadro ve yönetimin her zaman omuz omuza olması gerektiğini vurgulayan Levent Arıkdoğan, "Erzincanspor'da henüz çok önemli işler yapmadık. Sadece 1 maç kazandık. Ancak, bu galibiyet futbolcularımın özgüvenlerini yeniden kazanmasını sağladı. Gelecek haftalarda ligde daha iyi bir noktaya geleceğiz" diye konuştu.

Futbolcuların ve teknik kadronun bayramda da Yeni Kırşehirspor maçı hazırlıklarını sürdüreceğini ifade eden Arıkdoğan, takımın sadece bayramın birinci günü izin yapacağını söyledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title