Haberler

    Eren ve Podolski'nin Toplamından Fazla Gol Attı!

    Aslan'ın transfer gündemindeki 1 numaralı isim Bafetimbi Gomis, Marsilya formasıyla tek başına 19 kez fileleri havalandırmayı başardı.

    Transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Galatasaray, gündemdeki 1 numaralı isim Bafetimbi Gomis'i renklerine bağlamak için temaslarını sıklaştırırken, iş olumlu sonuçlanırsa Fransız

    golcünün Sarı-Kırmızılı formayla nasıl bir performans göstereceği şimdiden merak konusu oldu.

    Aslan'ın bu sezonki iki golcüsüne bakıldığında, beklenen çizginin altında kaldıkları görülüyor. Eren Derdiyok'a 2 milyon 150 bin Euro, Lukas Podolski'ye de 3 milyon Euro garanti ücret olmak üzere 5 milyon Euro'nun üzerinde para ödeyen Galatasaray'a bu bedel, toplamda 17 gol olarak geri döndü. Süper Lig'de geride kalan 31 haftada Eren 10, Podolski de 7 kez ligde fileleri havalandırdı.

    Premier Lig'e dönmeyecek

    Fanatik'İn haberine göre, Cim Bom'un kadrosuna katmaya çalıştığı Gomis ise kiralık oynadığı Marsilya'da bu sezon 19 lig golüne imza attı. 31 yaşındaki futbolcu, ligde 5. sırada yer alan takımını adeta tek başına sırtlarken, Galatasaray'a ne denli faydalı olabileceğini de göstermiş oldu. Sahaya takım kaptanı olarak çıkan Fransız futbolcu, Premier Lig'e dönmeyi ise kesinlikle düşünmüyor. Kulübü Swansea de, Gomis transferinde Galatasaray'a her konuda yardımcı olacağını bildirdi.

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Lukas Podolski Galatasaray Marsilya Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title