Haberler

Erdoğan: 'Cumhurbaşkanlığı Anketi Bizim Üslubumuz'

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Adaylığıyla İlgili Anket Çalışmalarını 'Bu Bizim Üslubumuz. Biz, Böyle Bir Yöntemle Çalışmalarımızı Yapacağız' Dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı adaylığıyla ilgili anket çalışmalarını ''Bu bizim üslubumuz. Biz, böyle bir yöntemle çalışmalarımızı yapacağız'' dedi.

Belindeki rahatsızlık nedeniyle 4 gündür Subayevleri'ndeki özel konutunda dinlenen Başbakan Erdoğan, öğle saatlerinde konutundan çıkarak, Aksa Camisi'nde Cuma namazını kıldı.

Erdoğan Cumhurbaşkanlığı anketinde ''Neden sadece 4 ismin yer aldığı''nın sorulması üzerine şunları söyledi:

''Anket yapan firmalar kendilerine göre bir değerlendirme yaparlar. Ucu açık sorular sorarlar. Ucu açık sorulardan sonra ellerindeki verilere göre yeni değerlendirme yöntemlerine girerler. Aynı şekilde kamuyla da buna benzer araştırmalar yapılacak. Bunun dışında sivil toplum örgütleriyle benim bire bir görüşmelerim olacak. En sonunda Merkez Karar ve Yönetim Kurulumuz ile görüşmelerimiz olacak. Bunun dışında herkes kendine göre bazı şeyler söylüyor, söyleyecek.''

''Adayların açıklanması 26 Nisan'a kadar beklenecek mi?'' sorusu üzerine de, Erdoğan, ''O 10 günlük süre içinde isimler açıklanır. Bir isim mi olur, iki isim mi olur? Bunu göreceğiz'' dedi.

''Sizin adınız niye yok bu ankette?'' sorusuna da Erdoğan, ''Ucu açıkta var'' yanıtını verdi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title