Haberler

Engelli Öğrenci Karnesini Evinde Aldı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Öğretmenin eve gelmesi Öğrenciye karne verilmesi Gökmen Babrak'ın açıklamaları Mehmet Emin Öter'in açıklamaları Engelli öğrenci karnesini evinde aldı Şırnak'ın Silopi ilçesinde evde gördüğü eğitimle 7'nci sınıfı tamamlayan bedensel engelli Gökmen Babrak'a karnesini, evine gelen öğretmeni verdi Şırnak'ın Silopi ilçesinde, 7'nci sınıfı tamamlayan bedensel engelli Gökmen Babrak, karne heyecanını evinde yaşadı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Öğretmenin eve gelmesi

Öğrenciye karne verilmesi

Gökmen Babrak'ın açıklamaları

Mehmet Emin Öter'in açıklamaları

Engelli öğrenci karnesini evinde aldı

Şırnak'ın Silopi ilçesinde evde gördüğü eğitimle 7'nci sınıfı tamamlayan bedensel engelli Gökmen Babrak'a karnesini, evine gelen öğretmeni verdi

Şırnak'ın Silopi ilçesinde, 7'nci sınıfı tamamlayan bedensel engelli Gökmen Babrak, karne heyecanını evinde yaşadı.

6 yaşında geçirdiği trafik kazası sonucu bedensel engelli olan 16 yaşındaki Babrak, 7 yıldır Milli Eğitim Bakanlığının "Evde Eğitim Hizmeti Programı"ndan faydalandı.

Dicle İlköğretim Okuluna kayıtlı Gökmen Babrak'ı evinde ziyaret eden öğretmeni Mehmet Emin Öter, yıl boyunca eğitim verdiği öğrencisini ziyaret etti.

Öter, başarısından dolayı kutladığı öğrencisine karnesini verdi.

Mehmet Emin Öter, eğitimin sadece okulda yapılmadığını, her yerde sürdüğünü ifade ederek, öğrencisinin talihsiz bir kaza sonucu engelli hale geldiğini, ancak bu durumun eğitimini sürdürmesine engel olmadığını söyledi.

Öğrencisinin çok başarılı bir şekilde eğitimini tamamladığını ifade eden Öter, benzer şekilde okula gelemeyecek durumda bulunan tüm öğrencilere bu programdan faydalanmaları çağrısında bulundu.

Gökmen Babrak ise Milli Eğitim Bakanlığına ve eğitiminde emeği geçen başta öğretmeni olmak üzere herkese teşekkür ettiğini söyledi.

Karnesini almaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Babrak, eğitimini sürdüreceğini belirtti.

Kaynak: AA / Güncel

Silopi Şırnak Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title