Haberler

Enes Ünal'dan Teşekkür Mesajı

Twente formasıyla başarılı bir performans sergileyen Enes Ünal, sezonun tamamlanmasının ardından bir mesaj paylaştı.

Twente formasıyla başarılı bir performans sergileyen Enes Ünal, sezonun tamamlanmasının ardından bir mesaj paylaştı.

Sezonu Hollanda'da Twente forması giyerek geçiren ve 18 gole ulaşan milli oyuncu Enes Ünal, kulübünde yılın oyuncusu seçilmesinin ardından bir mesaj yayımladı. 20 yaşındaki forvet mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Twente'ye ilk geldiğim günler ne ile karşılaşacağıma dair çok fazla fikrim yoktu, bekleyip görme yoluna gittim. Gördüğüm ilk şey taraftarların sevgisi ve desteğiydi. İlk intiba böyle olunca gerisi de güzel oldu, hep birlikte başarılı bir sezon geçirdik. Bu harika sezon için takım arkadaşlarımdan taraftarlara, idarecilerden teknik heyete kadar herkese minnettarım. Sahaya her şeyimi vermeye, sonuna kadar mücadele etmeye çalıştım, umarım bunu fark ettirebilmişimdir ve umarım seyircilerin eğlenceli vakit geçirmelerine katkı sağlayabilmişimdir. ve son olarak beni Twente adına sezonun en iyi oyuncusu seçtiğiniz için teşekkür ederim. Kariyerimin süreklilik anlamında ilk ve en verimli sezonunda bu ödül benim için çok büyük bir onur." - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Enes Ünal Hollanda Spor Haberler

Bakmadan Geçme

İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024? İNTEGRAL Müfredattan kaldırılacak mı? 12. Sınıf konusu integral kaldırıldı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title