Haberler

'En Çılgın Kovboy Sensin'

Güncelleme:

Diyarbakır'da artık vatandaşlar gönül rahatlığıyla AVM'lerin yolunu tutarken devasa AVM'lerde etkinlikler düzenlemeye başladı.

Diyarbakır'ın en büyük alışveriş merkezleri arasında yer alan Ncıty Outlet Avm alışverişin yanı sıra büyük küçük tüm ziyaretçilerini birbirinden farklı etkinlikler ile karşılamaya ve eğlendirmeye devam ediyor.

Hem çocukların hem yetişkinlerin eğlenebileceği türden etkinlikler düzenleyen Ncıty Outlet alış veriş merkezi düzenlediği 'En çılgın kovboy sensin' yarışmasıyla davetlilerini eğlendirmenin yanı sıra yarışmaya katılan her çocuğa da ödül dağıttı. Redeo Mekanik boğa yarışması Etkinliği 14 Mayısta 2016 günü başlayıp 22 Mayıs 2016 Pazar günü final karşılamaları ile bitirilecek ve birinci gelen yarışmacıya hediyeler verilecek.

YARIŞMASINDA YARIŞMACILAR DOYASIYA EĞLENDİ

Çatışmalı olayların bitmesiyle alış veriş merkezleri de etkinlikler düzenlemeye başladı. Ncıty Outlet Avm'nin davetlileri için düzenlediği 'En çılgın kovboy sensin' yarışmasında yarışmacılar doyasıya eğlendi. Yüz boyama sanatı, mini ilizyonun yanı sıra bir çok etkinliğin düzenlendiği AVM'de yarışmalarda ise kazanan ailelere birbirinden değerli hediyeler verildi. Yarışmaların her Cumartesi ve Pazar süreceği AVM'de kazanan ailelere 1 laptop, 1 bisiklet, 1 adet tablet ve çeşitli yüzlerce oyuncak verildi ve verilmeye de devam edileceği belirtildi.

"ÇOCUKLARIN VE AİLELERİN MUTLULUĞU BİZİM MUTLULUĞUMUZDUR"

Ncıty Outlet AVM Yatırımcı İş adamı Ahmet Aydın konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Ncıty Outlet Alışveriş Merkezi olarak yaptığımız bu etkinlikle, Çocuklarımızın, bölgemizdeki yaşanan gerginlikten bir nebzede olsa uzaklaşmasını sağlamak, moral ve motivasyon olarak hazırlanmalarını amaçladık. Katılımın yüksek olması ve katılımcı çocuklarımızın bu etkinlikten keyif almaları en büyük kazancımız olmuştur. Çocukları getiren aileler mutlu bir şekilde çocuklarının eğlenmelerini izlediler ve çocukların ve ailelerin mutluluğu bizim mutluluğumuzdur. Huzurun olması insanların ölmemesi tek dileğimizdir" dedi.

"DEVAMLI BU ETKİNLİKLERİ İSTİYORUZ"

Yarışmalarda doyasıya eğlendiklerini ve AVM yönetimine sonsuz teşekkür ettiğini belirten müşterilerden Fatma Coşar "AVM yönetimine teşekkür ediyoruz. Böylesi güzel etkinlikler hem çocuklarımızı hem bizleri mutlu etti. Sağolsunlar devamlı böylesi etkinlikleri istiyoruz çocuklarımız evde sıkılıyor hiç olmazsa böylece güzel bir eğlenme fırsatı doğuyor hep şiddeti görerek çok karamsar olduk, mutluyuz. Bu tür etkinliklere devam edilmesini istiyoruz çocuklarımızın bu travmadan bir an önce kurtulmalarına öncülük etmek istiyoruz.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Diyarbakır Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

9 Mayıs 2024 Perşembe TV YAYIN AKIŞI: Televizyonda bugün neler var? Kanal D, Star TV, ATV, Show TV, TRT1, NOW TV MÜGE ANLI CANLI İZLE! #128204 9 Mayıs Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Resmi Gazete bugün (9 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Okul müdürünü öldüren Iraklı öğrenciyi savundu! Sevan Nişanyan kimdir? Atatürk'e neden hakaret etti? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 9 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Sülfür gazı nedir, zararlı mı, ölümcül mü? Menkul kıymet tesisi nedir, ne anlama gelir? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title