Haberler

En Büyük Hayalini Açıkladı

Güncelleme:

Arda Turan, İspanya'daki ilk röportajını yeni kulübünün resmi televizyon kanalı Atletico Madrid TV'ye verdi.

Galatasaray'dan Atletico Madrid'e transfer olan Arda Turan, İspanya'daki ilk röportajını yeni kulübünün resmi televizyon kanalı Atletico Madrid TV'ye verdi.

Milli futbolcu, en büyük arzusunun Atletico Madrid formasıyla Real Madrid'e gol atıp, sahalarında maçı kazanmak olduğunu söyledi. Arda Turan, "Benim için güler yüz ve samimiyet çok önemli, Atletico Madrid'de bunu hissettim. Beni karşılayan yetkililer, başkan ve teknik heyette sıcakkanlılığı hissettim. İnsanın işini iyi yapabilmesi için çok güzel bir ortam. İstanbul'dan, Galatasaray'dan ayrıldığım yer, evim gibiydi. ve evimden çıkıp diğer evime gelmiş gibi bir duygu hissettirdi, o yüzden çok mutluyum. Yani ailemden ayrı bir yerde gibi değil, ailemin içine gelmiş gibi hissediyorum" şeklinde konuştu.

"TAKIMIN BİR PARÇASI OLMAK İSTİYORUM"

Madrid ekibinin taraftarları hakkında da konuşan 24 yaşındaki futbolcu, "Onları gerçekten çok seviyorum. Çünkü her zaman takımlarının yanındalar. Çok para veren değil de çok mücadele eden insanlarla beraberler. Bu yüzden onlarla beraber çok önemli başarılara imza atmak istiyorum. En önemlisi, takımın bir parçası olmak istiyorum. Takım için savaşıp, takım için mücadele etmek istiyorum" dedi.

Arda Turan, yeni kulübünde Forlan, Reyes, Tiago, Godin ve Lopez gibi üst düzey futbolcuların bulunduğunu ifade ederek, bu isimlerle beraber oynayacak olmanın çok zevkli olacağını düşündüğünü vurguladı.

"BENİM İÇİN ÖNEMLİ OLAN TAKIM İÇİN MÜCADELE ETMEK"

Yıldız futbolcu, Atletico Madrid'deki hedeflerini ise şu sözlerle dile getirdi; "Ofansif bir oyuncuyum. Bu tür futbolcular genelde ön plana çıkan oyunculardır. Benim için önemli olan öncelikle takım için çalışmak, takım için mücadele etmek. Önce bunu yapmalıyım. Arkadaşlarım için kanımı ve terimi vermeliyim, ondan sonra futbol için yeteneklerimi sahaya sergilemeliyim. Atletico Madrid taraftarlarına her zaman çok iyi oynayacağım diye söz vermiyorum ama her zaman çok iyi mücadele edeceğim. "

Milli yıldız, iyi rakiplerle ve iyi oyun oynamayı düşünen futbolcularla oynamanın her zaman daha güzel bir olduğunu ifade ederek, "Kaliteli, üst düzey yetenekli takım arkadaşlarınız varsa futbol çok daha güzel olabilir" şeklinde konuştu.

"MESSİ VE RONALDO'YA KARŞI OYNAMAK ZEVKLİ OLACAKTIR"

Atletico Madrid tarihindeki ilk Türk futbolcu olan Arda Turan, Lionel Messi ve Cristiano Ronaldo gibi isimlerle oynayacak olmaktan dolayı heyecan duyduğunu dile getirerek, "Messi ve Ronaldo, şu an dünyanın en iyi iki futbolcusu. Onlara karşı mücadele etmek çok zevkli olacaktır" diye konuştu.

24 yaşındaki milli yıldız, Atletico Madrid'in yeni sezondaki hedeflerini ise şu sözlerle ifade etti;

"Atletico Madrid'in hedefi ilk 4'e girip gelecek yıl Şampiyonlar Ligi'ne katılmak. 50 bini aşkın taraftarımız ve çok kaliteli oyuncularımız var. O yüzden bu savaşın içinde olabiliriz. Belki her türlü sürprizi de yapabiliriz. Ben buna inanıyorum. "

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title