Haberler

Emtia Piyasaları – Petrol Fiyatları Venezüela Stoklarının Azalmasıyla Yükseldi

– Petrol fiyatları, Venezüela'nın stoklarının azalmasıyla yükseldi.

– Petrol fiyatları, Venezüela'nın stoklarının azalmasıyla yükseldi.

Türkiye'nin de akaryakıt fiyatlarını belirmede ölçüt olarak kullandığı Brent ham petrolü günlük yüzde 0.76 artışla varil başına 79.82 dolardan, ABD hafif petrolü de günlük yüzde 0.62 artışla 72.69 dolardan işlem görüyor.

Dolar endeksi ise günlük yüzde 0.31 düşüşle 93.41 düzeyine döndü.

ABD Hazine Bakanı Steven Mnuchin'in Çin ile ticaret savaşının askıya alındığını açıklamasının ardından, yatırımcıların riski yüksek varlıklara yönelmesiyle küresel piyasalarda altın fiyatları inişe geçerken, içeride gram altının fiyatı 189 lirayı, çeyrek altın 301 lirayı, Cumhuriyet altını da 1,262 lirayı buldu.

Metal fiyatlarında görülen günlük değişimler şöyle oldu;

- Gümüş yüzde 0.36 artışla 16.58 dolardan,

Altın yüzde 0.15 artışla 1,292.9 dolardan,

Bakır yüzde 0.66 artışla 3.119 dolardan,

Platin yüzde 0.37 artışla 903.1 dolardan,

Paladyum yüzde 0.05 artışla 990.9 dolardan işlem gördü. - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ekonomi

Amerika Birleşik Devletleri Türkiye Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

ANLIK ALTIN FİYATLAR! Bugün (9 Mayıs) çeyrek ve gram altın kaç TL? Kapalı Çarşı altın fiyatları ne kadar? Yeni randevu sistemi ne? Hastanelerde onaylı randevu sistemi nedir, ne zaman başlayacak? ASLI HÜNEL İLE GELİN EVİ CANLI İZLE! Gelin Evi son bölümde neler oldu? 8 Mayıs... YALI ÇAPKINI SON FRAGMAN CANLI İZLE! Yalı Çapkını 69. bölüm fragman FULL İZLE! #127916 SON DAKİKA: SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI! 36 bin sağlık çalışanı alım başvuru kılavuzu yayınlandı mı, ne zaman yayınlanacak? 10 MAYIS BİM AKTÜEL ürünler kataloğunda neler var? BİM'e gelecek ürünler ve BİM fiyat listesi! Doğal Taşların Özellikleri ve Faydaları: Hangi Kristal Ne İşe Yarar? BİLSEM bireysel değerlendirme sınavı ne zaman 2024? MEB BİLSEM sınav belgesi yayınlandı mı? Sonuç tarihi ne zaman açıklanacak? ÖĞRETMEN ATAMALARINDA MÜLAKAT NASIL OLACAK? Mülakat değişti mi, ne olacak? Anneler günü anlamlı sözler! #128144 Anneler günü için anlamlı ve kısa mesajlar neler? Mülakat sistemi kalkacak mı? MEB öğretmen atamalarında yeni mülakat sistemi nedir? Trafik haftası ne zaman 2024? Trafik haftası hangi hafta, ayın kaçında? Öğretmen atamalarında mülakat değişiyor mu? Öğretmen atamalarında yeni mülakat sistemi ne olacak? İŞKUR en çok açık olan meslekler neler? #128204 Türkiye'de en kolay iş bulunan meslekler hangileri? Mayıs ayı aile destek ödemeleri yattı mı, ne zaman yatacak? Sosyal yardım mayıs ayı ödemeleri yattı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title