Haberler

Emrah, Kendisi İçin "Oyunculukla Alakası Yok" Diyen Oyuncu Cihat Tamer'e Ateş Püskürdü

Güncelleme:

Oyuncu Emrah, sosyal medya hesabından oyunculuğu hakkında eleştiri yapan usta tiyatrocu Cihat Tamer'e "Bu arkadaş işsiz ve güçsüz yazık üzüldüm durumuna" diyerek eleştirdi.

Aşk ve Mavi dizisinin başrol oyuncusu Emrah, 'Bizimkiler' dizisindeki başarısıyla adından söz ettiren usta oyuncu Cihat Tamer'le birbirine girdi. Oyuncu, katıldığı programda hakkında olumsuz yorum yapan Tamer'e "Kendini sanatın azizi görüp, insanların kariyerleri hakkında yorum yapan şahsiyet saygıyı hak etmiyor." dedi.

"EMRAH'IN OYUNCULUKLA ALAKASI YOK"

Usta tiyatrocu, geçtiğimi gün Kanal D ekranlarında yayınlanan Şule ile Vitrindekiler programına konuk oldu. Gündemdeki oyuncuları değerlendiren Cihat Tamer, sunucunun Emrah'ın oyunculuğunu nasıl buluyorsunuz? sorusunun üzerine "Emrah kim? Çok şanslı. Yeni çekilen diziler 3'üncü bölümde bitiyor. Oğlanın oyunculukla alakası yok ama dizisi iki sezondur devam ediyor." dedi.

Emrah, Kendisi İçin 'Oyunculukla Alakası Yok' Diyen Oyuncu Cihat Tamer'e Ateş Püskürdü

"BU ŞAHSİYET SAYGIYI HAK ETMİYOR"

Tamer'in yorumlarına sinirlenen Emrah, Instagram hesabından şu sözlerle adeta ateş püskürdü: "Kendini sanatın, tiyatronun azizi görüp, insanların mesleki kariyerleri ile ilgili yorum yapma hadsizliğin de bulunan bu şahsiyet saygıyı hak etmiyor.. Bu arkadaş daha önceleri de medyada zaman zaman hakkımda yorum yapmaya çalışan bir zavallı.. Yaşına olan saygımdan hiç cevap vermedim muhattap olmadım... Ancak bu arkadaş tekrardan bundan bir kaç gün önce ismini ilk defa duyduğum bir tv programında mesleğimle ilgili kendisine hiç yakışmayan bir biçimde konuşmuş.

Emrah, Kendisi İçin 'Oyunculukla Alakası Yok' Diyen Oyuncu Cihat Tamer'e Ateş Püskürdü

"PAYLAŞIMIMLA İNSANLAR SENİ HATIRLARDA İŞ BULURSUN BELKİ"

Anladığım kadarıyla bu Cihat Tamer denen arkadaş bu aralar işsiz ve güçsüz... Yazık aslında üzüldüm de durumuna... Tabi evde oturup yapımcıların aramasını beklemekte çok zor olsa gerek... Kaderin böyle arkadaş.. Rabbim yardımcın olsun... Ha bu arada bu paylaşımımdan dolayı sana bir faydam dokunur inşallah.. İnsanlar seni hatırlarda belkide iş bulman kolaylaşır..."

Emrah, Kendisi İçin 'Oyunculukla Alakası Yok' Diyen Oyuncu Cihat Tamer'e Ateş Püskürdü

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Cihat Tamer Magazin Haberler

500

Yorumlar (62)

Alper:

adam dogruyu soylemis. . bu kro kro igrenc muzik yapan varos herif yetmiyormus gibi birde dizilerde oynuyor. . Cihat tamer usta bir tiyatrocu , onlar dururken bu hanzolar dizilerde oynuyor, yazik. . ortadogu ulkesi maalesef Turkiye yoksa Emrah denen vatandas gibiler ne diye ciddiye alinsin. .

42
13
yanıtYanıtla
YETMİŞ3:

Cihat Tamer gerçekten büyük bir terbiyesizlik yaptı. Emrah''ın özel yaşantısı kendisini ilgilendirir zaten bu zaman da kimse sütten çıkmış ak kaşık gibi değildir. Emrah çok tecrübeli bir oyuncu ve sesi on numara güzel.

8
22
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

terbiyesiz olan sizsiniz sizin zihniyetinizde olanlardır HADSİZ adam sadece oyunculuğunu beğenmiyorum dedi bu tahammülsüzlük nedir.

yanıt4
yanıt3
YETMİŞ3:

Terbiyesiz VATANDAŞ adlı yorumcu önce haberi iyi oku. adam Emrah kim diyor? Ne demek Emrah kim. adam resmen adam yerine koymadığını subliminal mesajla bildiriyor. Profesyonel bir oyuncu veya insan bilinen birine bilmiyormuş gibi kim diye hitap etmez. Emrah Türkiye'' de bilinen bir şarkıcı ve oyuncu hatta dünyada bile biliniyordur. Seniküçüklüğünde 3 defa havaya atıp 2 defa tutmuşlar. Önce okumayı ve kavramayı öğren. .

yanıt4
yanıt6
VATANDAŞ:

Senin kalitende ortada kendini OLDUKÇA iyi ifade etmissin YETMİŞ3. . . . . . . Tıpkı kendisinden olan çocuğuna sahip çıkmayan kaliteli Emrah gibi !

yanıt5
yanıt3
YETMİŞ3:

VATANDAŞ adlı yorumcu teşekkür ederim. İyi yorumlar dilerim.

yanıt3
yanıt0
YETMİŞ3:

SELDA, Emrah'' ın oynadığı filmler o zamanın şartlarına göre yine başarılıydı. Rahmetli Kemal Sunal zamanında çekilen filmlerde de eksikler hatalar vardı fakat insanlar izlerdi. Yönetmen Ertem Eğilmez rolleri dağıttığında Kemal Sunal'' a rol düşmezdi. Kemal sunal rolünü sorduğunda yönetmen sen sadece gül derdi. Kemal Sunal güldü tüm Türkiye güldü.

yanıt4
yanıt3
PAŞALI:

Yetmişüç, Kemal sunal'' la ilgili yorumunu çok beğendim gerçekten Türkiye güldü.

yanıt4
yanıt0
YELDA TİVİT:

Yetmiş3, Ertem Eğilmez'' in daktilo alacak parası bile yokmuş senaryoları eliyle yazarmış.

yanıt2
yanıt0
ünal:

adam doğru söylemiş. emrah kim . boynu büküklerde anamı sattınız babm senmisin diye diye para topaldı . adma da değil snatçı da değil

20
2
yanıtYanıtla
Tüm 62 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title