Haberler

Emniyet Müdürüne Gelen Garip Mesaj

Isparta'da, Göreve Başladığı Günden Bu Yana Toplum Destekli Polis Projesi'ni En Üst Düzeyde Hayata Geçirmek İçin Çaba Gösteren ve Bu Amaç Doğrultusunda Kendi Cep Telefonu Numarasını Kamuoyuna Açıklayan Emniyet Müdürü Ahmet Kemal Seyhan'a Gün İçerisinde Çok İlginç Mesajlar Geliyor.

Isparta'da, göreve başladığı günden bu yana Toplum Destekli Polis Projesi'ni en üst düzeyde hayata geçirmek için çaba gösteren ve bu amaç doğrultusunda kendi cep telefonu numarasını kamuoyuna açıklayan Emniyet Müdürü Ahmet Kemal Seyhan'a gün içerisinde çok ilginç mesajlar geliyor.

Emniyet Müdürü Seyhan; çocuğuyla, eşiyle, anne ve babasıyla kavga edenlerden mesaj alıyor. Bu ilginç mesajlardan birini basınla paylaşan Seyhan, geçen hafta gece saatlerinde bir vatandaşın cep telefonuna, 'Eşimle kavga ettim. Benim başıma bir şey gelirse eşimden bilin' yazan bir mesaj attığını söyledi. Bu mesaj üzerine ilk önce numaranın yerini tespit ettirdiğini belirten Seyhan, "Bana mesaj atılan telefon numarasının Eğirdir'de olduğunu tespit ettik. Vatandaşımızın başına bir şey geleceği endişesiyle hemen Eğirdir'e bir ekip yolladım. Ekip yola çıktıktan 10 dakika sonra aynı GSM numarasından yeni bir mesaj daha geldi. Bu mesajda 'Ben eşimle barıştım' yazıyordu. Bunun üzerine ekip yarı yoldan geri döndü" dedi.

Emniyet Müdürü Seyhan, bu tür mesajlara kızmadığını, aksine bu tür bilgilerin kendisine gelmesini artık vatandaşın rahatlıkla her yaşadığını polise anlatabilmesine bağladığını söyledi. Halkın polise güvenmesini isteyen Seyhan, vatandaşların çevrelerinde gördükleri her olay ve şüpheliyi muhakkak polise bildirmelerini istedi.

(FK-ŞT-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title