Haberler

Elektronica Festival Müzikseverlerle Buluştu

Fiat Grand Punto Ana Sponsorluğunda Düzenlenen Ve Türkiye'nin En Büyük Dans Müzik Festivali "Elektronica Festival İstanbul"'un İlk Gününde 10 Bin Müziksever Kilyos Burch Beach'e Akın Etti. Müzikseverlerin Sabahın İlk Işıklarına Kadar Dans Ettiği Festivalin Bugün De Aynı Yoğunlukta İlgi Görmesi B...

Fiat Grand Punto ana sponsorluğunda düzenlenen ve Türkiye`nin en büyük dans müzik festivali ¨Elektronica Festival İstanbul¨`un ilk gününde 10 bin müziksever Kilyos Burch Beach`e akın etti. Müzikseverlerin sabahın ilk ışıklarına kadar dans ettiği festivalin bugün de aynı yoğunlukta ilgi görmesi bekleniyor. Kilyos sahilinde başlayan festivale yurtiçinden olduğu kadar Bulgaristar, Macaristan, Romanya gibi ülkelerden müzik tutkunları da ilgi gösterdi. Saat 21.00`da kapılarını açılan festivalin ilk gününde Alexander Kowalski, Türk asıllı Fin sanatçı Khan, ünlü ingiliz grup Spooky, charlie Mat ve Duncan Forbes sahne aldı. Aylardır beklenen DJ Sasha ve John Digweed`in ortak performansı ise sabaha kadar izleyenleri coşturdu. Festivalde bugün Armin Van Buuren ve Kosheen sahne alacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title