Haberler

Elçin Sangu'nun Sevgilisi "İsviçre'de Büyümedik" Sözleriyle Barış Arduç'a Gönderme Yaptı

Güncelleme:

Sevgilisi Elçin Sangu'nun öpüşme sahneleri esnasında salonu terk eden Yunus Özdiken'in "İsviçre'de büyümedik" sözleriyle Barış Arduç'a gönderme yaptığı ortaya çıktı.

'Kiralık Aşk' dizisiyle büyük bir çıkış yakalayan Elçin Sangu ile Barış Arduç'un yeni projeleri olan 'Mutluluk Zamanı' filmi geçen günlerde vizyona girdi.

ÖPÜŞME SAHNELERİNİ İZLEYEMEMİŞTİ

Elçin Sangu ve Barış Arduç'un başrollerini paylaştığı 'Mutluluk Zamanı' filmin galası İstanbul ve Ankara'da yapıldı. Filmin İstanbul'daki galasına Elçin Sangu'nun sevgilisi Yunus Özdiken de katıldı. Filmdeki romantik öpüşme sahneleri başlayınca Elçin Sangu'nun sevgilisi Yunus Özdiken sessizce salondan çıktı, o sahneler bitince de gelip yerine oturdu.

"AMERİKA YA DA İSVİÇRE'DE BÜYÜMEDİK"

Yunus Özdiken konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı: "Elçin'e ve işine saygı duyuyorum. Kendisine de çok güveniyorum. Çok profesyonel bir kişidir. Ne kadar iyi eğitim alırsanız veya büyütülürseniz büyütülün bu topraklarda belli bir bakış açısı ile büyütülüyorsunuz. Amerika veya İsviçre'de büyümedik. Benim kişisel tercihim bu tarz sahneleri izlememek yönünde.

​"O KADAR DA ÖZGÜRLÜĞÜM OLSUN"

Ama bu ne yapılan işe sinirlendiğim ya da profesyonelliğinden emin olmadığım, şüphelendiğim anlamına gelmiyor. Gayet samimi bir izlemekten hoşlanmama duygusu. O kadar da özgürlüğüm olsun."

BARIŞ ARDUÇ'A GÖNDERME

Elçin Sangu'nun sevgilisi Yunus Özdiken'in ''İsviçre'de büyümedik'' sözleriyle 9 Ekim 1987'de İsviçre'de doğan Barış Arduç'a gönderme yaptığı şeklinde yorumlandı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Barış Arduç Elçin Sangu İstanbul İsviçre Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Konyaspor Fenerbahçe maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Konyaspor FB maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bugün Hıdrellez mi? 5-6 Mayıs Hıdırellez bugün mü yarın mı? Hıdırellez ne demek, dinimizde var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 6 Mayıs bugünkü kabine toplantısında ÖĞRETMEN ATAMASI ile ilgili gelişme var mı? Hıdırellez Kuran'da geçiyor mu? Hıdırellez dinde var mı? Hıdırellez batıl inanç mı? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılır? Hıdırellez günü duası nasıl yapılır? Konyaspor Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Konya FB ilk 11'inde kimler var? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılır? Hıdırellez günü duası nasıl yapılır? Hıdırellez gül ağacına dilek nasıl yapılır, saat kaçta gömülür, gül ağacı şart mı? Hıdırellez nedir? Hıdırellezde neler yapılır? Hıdırellez ne zaman? Hıdırellez dileği ne zaman yapılır? En güzel Hıdırellez mesajları! Resimli, anlamlı Hıdırellez mesajları 2024! Konyaspor Fenerbahçe maçı CANLI izle! 6 Mayıs Konyaspor FB maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 6-7 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Kızıl Goncalar Ayza kim? Kızıl Goncalar Ayza karakteri gerçekte kim, Melisa Doğu kimdir? Kızıl Goncalar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 6 Mayıs Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title