Haberler

Elazığ 60 Milyon Dolandıran 25 Kişilik Şebekeden 20'si Tutuklandı

Elazığ'da, ticari geçmişi temiz olup faaliyetlerine ara vermiş veya devam etmekte olan küçük sermayeli şirketleri satın alarak yaklaşık 60 milyon lira dolandırıcılık yapan şebekeye yönelik 12 ilde eş zamanlı düzenlenen operasyon sonucu gözaltına alınan 25 kişiden 20'si çıkarıldığı...

Elazığ'da, ticari geçmişi temiz olup faaliyetlerine ara vermiş veya devam etmekte olan küçük sermayeli şirketleri satın alarak yaklaşık 60 milyon lira dolandırıcılık yapan şebekeye yönelik 12 ilde eş zamanlı düzenlenen operasyon sonucu gözaltına alınan 25 kişiden 20'si çıkarıldığı mehkame tarafından tutuklandı. Elazığ Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce, ticari geçmişi temiz olup faaliyetlerine ara vermiş veya devam etmekte olan küçük sermayeli şirketleri satın alarak dolandırıcılık yapan bir şebeke ile ilgili başlattığı çalışma kapsamında, çalışma başlatıldı. Elazığ merkezli İstanbul, Ankara, İzmir, Şanlıurfa, Gaziantep, Mardin, Mersin, Antalya, Balıkesir, Şırnak ve Hatay illerinin de bulunduğu toplam 12 ilde belirlenen adreslere yönelik olarak eş zamanlı düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 25 kişinin emniyetteki sorgusu tamamlandı. Adliyeye sevkedilen 25 kişiden 5'i adli kontrol kararı ile serbest bırakılırken, 20'si ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Elazığ Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title