Haberler

Technopc, CeBIT Bilişim Eurasıa'da

Technopc, son teknoloji ürünlerini CeBIT Bilişim Eurasia Fuarı’nda ziyaretçileriyle buluşturuyor.

Technopc, son teknoloji ürünlerini CeBIT Bilişim Eurasia Fuarı'nda ziyaretçileriyle buluşturuyor.

Bilişim sektörünün öncü markalarından Technopc, bilişim ve iletişim teknolojilerinin Avrasya'daki 1 numaralı platformu olan CeBIT Bilişim Eurasia'ya katılıyor. Technopc, 11-14 Eylül 2014 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi'nde gerçekleşecek fuarda yeni ürünlerini 10. Salon E02 numaralı standında sergileyecek.

2006 yılından bu yana, kurumsal şirketlere ve son kullanıcıya yönelik mini PC, tablet PC, masaüstü ve endüstriyel PC'ler, All In One'lar ve sanallaştırma çözümleri sunan Technopc, CeBIT'teki sunumlarında yine çevreci ve yüksek performanslı ürün özelliklerini ortaya koyacak.

ÜRÜN SERİLERİ

Türkiye'de mini PC pazarında adetsel ve projeler anlamında en çok tercih edilen bilgisayar markası olan Technopc, mini PC serisi ile sağlıktan bankacılığa, eğitimden savunma sektörüne kadar geniş bir yelpazede, yeni kurulan veya teknolojisini iyileştirmek isteyen kurumlara çözümler sunuyor; ihtiyaçların belirlenmesi ve ürünlerin konumlandırılması konularında hizmet veriyor. Mini bilgisayar segmentinde Nano ve Smart Ultra SFF serileri, %70 oranında düşük enerji tüketimi, %90'a varan yerden tasarruf ve sessiz çalışma özellikleriyle, eğitim kurumları, belediyeler, hastaneler, mağazalar ve çağrı merkezleri başta olmak üzere birçok kullanım alanında tercih ediliyor.

Technopc, masaüstü bilgisayar serisinde ofis ve multimedya uygulamalarına güç katmayı hedeflerken, All In One ürün grubunda ise tasarım konusundaki farkını ortaya koyuyor. All In One serisi, gelişmiş özelliklere sahip, düşük enerji tüketimi ile çevreye duyarlı, aynı zamanda zarif ve modern bir stile sahip bilgisayarlar sunuyor.

Bunlara ek olarak, sanallaştırma teknolojilerinde de Zero Client, Thin Client ve Smart Client çözümlerine sahip bir yerli marka olan Technopc, kurumsal maliyetlerin asgariye düşürülmesini hedefliyor.

Şık tasarım, hızlı bağlantı ve yüksek grafik performansıyla dikkat çeken tablet PC serisinde ise Windows 8'li yeni Ultrapad® W11 öne çıkıyor. Notebook, ultrabook ve tablet deneyimini aynı anda sunan Ultrapad® W11, kolaylıkla ayrılabilir mıknatıslı klavyesiyle dizüstü bilgisayardan tablete dönüşebiliyor; böylece ofis dışında ya da seyahatte fonksiyonel kullanım sağlıyor.

Fuarda ayrıca Technopc'nin yenilikçi endüstriyel PC teknolojileri de sunulacak. Bu grupta dijital medya oynatıcısı AP61, çoklu seri ve USB portlarıyla dikkat çeken IND-26 ve IP tabanlı kamera sistemlerinin kayıt ihtiyacını karşılayan NVR serisi tanıtılacak.

Tüm bu ürünlere ek olarak farklı kullanıcı ve projeler için PC ve aksesuarlar da Technopc standında sergilenecek. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

İstanbul Avrasya Eylül Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title