Haberler

    Sunumo Kimdir? Hizmetleriniz Nelerdir?

    Sunumo Hikaye Avcısı Mehmet Ateş, Sunumo'yu Wİse TV'ye tanıttı.

    Sunumo Hikaye Avcısı Mehmet Ateş, Sunumo'yu Wİse TV'ye tanıttı.

    Ateş, "Sunumo, 3,5 yıl önce kurulan butik bir sunum atölyesidir. Fikrinizi en etkili şekilde sunmak için size yardımcı olan bir firmadır. Şu an 14 kişi olarak faaliyetlerimize devam etmekteyiz. Sunumo, ağırlıklı olarak hikaye yazarları ve hikaye tasarımcılarından oluşan creative ekibiyle izleyicilerinize mesajınızı en iyi şekilde aktarmak için size yardımcı oluyor. Sunumo, ismiyle müsemma bir şirket. Sunumlarınızı sadece Power Point'te değil, basılı olarak da yapıyoruz. Bunun adına hizmet olarak Sunum Ofset dedik. Sunum Ofset, görsel ve metinsel olarak dengeli basıldığında elle taşınan ve paylaşılan belgelerdir. Sunumunuzu yaptıktan sonra bile prestij bırakabilirsiniz. Onun harici sunum filmi hizmeti ile sunumlarınızı fiil kalitesinde bir yapıya büründürüyoruz. Post prodüksiyon ortamında bir tanıtım filmi olarak düşünebilirsiniz. Sunum okulu ile de şirket içi veya şirket dışı kurumsal veya bireysel birçok atölye faaliyetimiz var. Burada amiral gemimiz tabi ki Türkiye'nin en iyi sunum teknikleri olan 3 boyutlu etki sunum teknikleri eğitimi. Bu eğitimle sadece 2 günde ilgi çekici hikayeler yazabilecek, ikna eden slaytlar tasarlayabilecek ve günün sonunda değer katan sunumları sunabileceğiniz bir yapıda veriyoruz. Bireysel olarak her ay açılan sınıflarımıza katılabileceğiniz gibi kurumsal olarak da eğer eğitim salonlarınız varsa biz gelip eğitim verebiliyoruz.

    Sunum Online diye de bir hizmetimiz var. Sunum Online tamamen online bir platformda yaptığımız sunumdur. Herhangi bir yazılıma ihtiyaç duyulmaz yani Power Point'te sunum yaptığınız zaman Power Point'in yüklü olduğu bir bilgisayar gerekiyor. Online sunumda böyle bir şey yok. Görsel açıdan dengeli webten, cepten, tabletten erişilebilir ve en önemlisi ölçülebilir bir sunum deneyimi yaşatıyoruz. Diğer bir hizmetimiz ise etkinlik deneyimidir. Biz birçok etkinlikte aynı zamanda gerek sponsorluk gerek faaliyet olarak bulunuyoruz. Işık, ses, görüntü ekipmanlarının tedarik edilmesi, kiralanması gibi hizmetlerin olduğu gibi etkinlikteki sunumun konseptin oluşturulması, sahnenin tasarlanması veya etkinliğe konu olabilecek bildirilerin basılabilir halde Sunum Ofsetle basılması yani neredeyse bütün hizmetlerimizi barındıran bir yapıda sunulmasına ilişkin bir etkinlik deneyimi yapıyoruz. Aynı zamanda 2 aydır dünyada olan 1 aydır da Türkiye'de bizim distribütörlüğünü geliştirdiğimiz, etkinlikleri ölçebileceğiniz bir de mobil uygulamamız var. Bu sayede etkinliğinizi ölçülebilir bir etkinlik deneyimi ile size teslim ediyoruz." dedi.

    Kaynak: Wise.tv / Ekonomi

    Mehmet Ateş Türkiye Ekonomi Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title