Haberler

Sakarya Büyükşehir Belediyesinden Ücretsiz İnternet Hizmeti

Güncelleme:

Sakarya Büyükşehir Belediyesince vatandaşlara yönelik ücretsiz internet hizmeti verilmeye başlandı.

SAKARYA(AA) - Sakarya Büyükşehir Belediyesince vatandaşlara yönelik ücretsiz internet hizmeti verilmeye başlandı.

Bilgi İşlem Dairesi Başkanı Orhan Bayraktar, yaptığı yazılı açıklamada, Kent Park, Sakarya Park, Yenikent Park ve Karasu Sahil Park'ta sunulan ücretsiz internet erişiminin şu anda 20 bin kullanıcıya ulaştığını belirtti.

Wifi ağlarıyla vatandaşların internete ulaşmasının daha da kolaylaştırıldığını vurgulayan Bayraktar, "Bu doğrultuda şehre kazandırılacak yeni yaşam alanlarında da ücretsiz internet bölgeleri kuracağız." ifadesini kullandı.

Akyazı Sosyal Gelişim Merkezi ve Pamukova Esentepe Projesi gibi ilçeye kazandırılan ve kazandırılacak yeni yaşam alanlarında da ücretsiz internet erişimini daha kolay hale getireceklerini bildiren Bayraktar, altyapı çalışmalarının tamamlandığını kaydetti.

Bayraktar, Sakarya'yı çağın gereklilikleriyle buluşturmaya devam ettiklerini belirterek, hedeflerinin ücretsiz internet erişim sahası kalmayan bir şehir olduğunu vurguladı.

Kaynak: AA / Ekonomi

Yenikent Sakarya Karasu Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title