Haberler

Pandemi, kriz dinlemedi 12 ayda 21 yeni şube, 2 fabrika açtı

Güncelleme:

Bünyesinde Doyuyo! ve Carmelo coffee gibi önemli markaları bulunduran Pardo Food son 12 ay içinde 16 yeni Doyuyo, 5 Carmelo Coffee açtı. Ayrıca Gebze sanayide 2000 m² kapalı alana sahip ekmek fabrikası ve İstanbul maltepede 1200 m² ileri et işleme tesisi kurdu.

2011 yılında kurulan Pardo Food aynı zamanda Tavuk Dünyası'nın da kurucusu. Tavuk Dünyası başarısının ardından Doyuyo!, Carmelo coffee, Etişleri, Pan Artisan, Çıtırpan gibi markaları hayata geçiren Pardo Food son 2 yıldır yaşanan bir çok olumsuz etkene rağmen büyüme ivmesine devam ediyor.

YENİ EFSANE DOYUYO!

Tavuk Dünyası başarısından sonra daha güçlü bir dünya markası oluşturmak için DOYUYO!'yu kurduklarını söyleyen Pardo Food genel müdürü Taylan Kaya, "DOYUYO! Bizim gözbebeğimiz, özenle hazırladık özenle yönetiyoruz açtığımız her bir şubeyi tek şubemizmiş gibi kontrol ediyor tüm bayilerimizin yanında duruyor müşteri sayılarımızı günden güne artırıyoruz" dedi.

Pandemi, kriz dinlemedi 12 ayda 21 yeni şube 2 fabrika açtı

ASIRLIK MARKALARI CİRODA GEÇİYOR

Kaya, DOYUYO!'nun sadece 2 senelik geçmişi ile yerli ve yabancı önemli markaları geride bırakma sebebinin "gurme" lezzetleri olabildiğince doyurucu ve bir o kadar uygun fiyatla alakart bir restoranda sunması olarak özetliyor. Müşterilere seslenen Kaya, "Burada lezzete, kaliteye ve konfora doyarsınız" diyor.

Pandemi, kriz dinlemedi 12 ayda 21 yeni şube 2 fabrika açtı

"ACELECİ DAVRANMIYOR SADECE ÇOK İYİ NOKTALARA RESTORAN AÇIYORUZ"

Hedeflerinin yılda 15-20 şube açma olduğunu belirten Kaya, "Hızlı büyümenin tanımı farklı, her ay 1 şube de açabilirsiniz 10 şube de. Yaptığınız işin hacmine kalitesine ve verdiğiniz emeğe göre hız kavramı değişir. Biz her yıl DOYUYO! için 15-20 şube hedefi koyduk. 2022 yılına daha yeni girmişken ilk 6 aylık 10 şube hedefimizi doldurduk, yükselen maliyetlere rağmen kaliteli ve popüler bir restoran açma isteğinde olan çok girişimci bayi adayımız var." ifadelerini kullandı.

Pandemi, kriz dinlemedi 12 ayda 21 yeni şube 2 fabrika açtı

Kaya sözlerini şöyle sürdürdü:

"Her restoran sevdalısı yatırımcı, alışveriş merkezlerinde veya ana caddelerde prestijli bir restoran açmak ve işletip para kazanmak ister. Yükselen maliyetlere rağmen böyle prestijli noktalarda olmak isteyen yatırımcılar paralarını emanet ettikleri markaların iyi yönetilmesini beklerler, bu noktada hem geçmişte kanıtladığımız başarı hem bugün yönettiğimiz markaların yüksek başarı oranı sayesinde bayilerimiz bize güveniyorlar bu bizim için en büyük mutluluk kaynağı.

Pandemi, kriz dinlemedi 12 ayda 21 yeni şube 2 fabrika açtıTaylan Kaya

"2022'DE 25, 2023'TE 50 RESTORAN DAHA AÇACAĞIZ"

Sadece DOYUYO! Markasıyla iyi noktalarda bu yıl 25 şube açmayı planlıyoruz, 2023 de ise biraz da hız kazanıp yeni 50 şube daha açmak ve eş zamanlı yurtdışı operasyonlarımızı başlatmak istiyoruz. Etişleri ile 2 yıl içinde 50 yeni şube, Carmelo Coffee markamız ile iki yıl içinde 10 yeni şube daha açmayı planlıyoruz.

Pandemi, kriz dinlemedi 12 ayda 21 yeni şube 2 fabrika açtı

"KENDİ EKMEK FABRİKAMIZI KURDUK, SEKTÖRDEN YOĞUN TALEP GELİYOR"

Restoranlarımız için istediğimiz kalitede katkısız ve lezzetli burger ve sandviç ekmeklerini üretmek amacı ile Gebze organize sanayi bölgesinde 2000 m² kapalı alanda bir ekmek fabrikası yatırımı yaptık. DOYUYO!'nun ekmekleri çok beğenilince sektörden meslektaşlarımızda talepte bulunmaya başladılar bizde ayrı bir pazarlama birimi kurarak bilindik popüler birçok markaya ekmek üretmeye başladık. Markamızın ismini Pan Artisan koyduk, çok lezzetli ve kaliteli ekmek yapıyoruz, düşük kalite isteklerini geri çeviriyoruz sadece iyi ürün yapmak istiyoruz."

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Gebze Haberler

Komşu ülkeden atılan roketler İsrail'i cehenneme çevirdi

Komşu ülkeden atılan roketler İsrail'i cehenneme çevirdi

Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Akış görevden alındı, yerine kayyum atandı

Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Akış görevden alındı, yerine kayyum atandı

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Bakmadan Geçme

Di Marzio kimdir? Di Marzio kaç yaşında, nereli, mesleği ne? LOL çöktü mü? 4 Haziran Salı LOL sorun mu var? #129300 Icardi gidiyor mu? Icardi ayrılacak mı? #129300 Emekliye bayram ikramiyesi artacak mı? 3 bin TL emekli ikramiyesi ne kadar olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? #129300 4 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 4 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 4 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 4 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 4 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
DEM Parti 'kayyum' kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

DEM Parti "kayyum" kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

500

Yorumlar (7)

Eğrioturdoğrukonuş:

Arkadaş eskiden evde çorba falan pişirirdik. Şimdi getir götür kurye falan herkes evine dahi dışarıdan yemek söylüyor. Şimdi memleket aç mı tok mu?

63
14
yanıtYanıtla
Bilir Kişi:

Beyefendi lütfen ama bu da soru mu şimdi? :) Tabiki de bütün ülke AÇ :)

yanıt10
yanıt3
volkan topuz:

Doyurmuyooo!!!!! Haberiniz olsun

36
5
yanıtYanıtla
ASLAN ARSLAN:

pandemi zaten zenginleri etkilemediki tam aksina zenginlere yaradı adamlar paralarına para katdı olan garibanlara oldu o adam acmıyacak subede benmi açacam

31
2
yanıtYanıtla
ismail bey :

İlk defa duydum bu markayı..

24
5
yanıtYanıtla
heider khan:

reklam kokusu gelen haberler.

17
1
yanıtYanıtla
İbrahim Bozkaya:

Her yönüyle alkışı hak eden bir kurum,ALLÂH yollarını açık eylesin.Tabii birde et işleri de var,kardeş kuruluşları oda çok başarılı,az parayla da karın doyurulabileceğini ispat ettiler.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title