Haberler

Arı Gıda'nın Kovid-19 tedbirleri TSE tarafından tescillendi

Güncelleme:

Türkiye'nin köklü şirketlerinden Arı Gıda, Türk Standardları Enstitüsü (TSE) tarafından belirlenen tüm şartları yerine getirerek Kovid-19 Güvenli Üretim Belgesi'ni aldığını açıkladı.

Türkiye'nin köklü şirketlerinden Arı Gıda, Türk Standardları Enstitüsü (TSE) tarafından belirlenen tüm şartları yerine getirerek Kovid-19 Güvenli Üretim Belgesi'ni aldığını açıkladı.

Türk Standardları Enstitüsü'nün (TSE) Kovid-19 için alınan önlem ve uygulamaları denetleyen sertifikasyon sistemi kapsamında, Arı Gıda'nın Pendik'te bulunan 80 bin metrekarelik üretim tesisi, Kovid-19 Güvenli Üretim Belgesi'ni alarak tüm sağlık ve güvenlik tedbirlerini tescilledi.

'Kovid-19 Hijyen, Enfeksiyon Önleme ve Kontrol Kılavuzu'nun' yönergeleriyle alınan hijyen tedbirleri; çalışma, üretim ve dinlenme alanlarının uygunluğu; yemekhane ve servislerde yapılan düzenlemeler konusunda şirketin ortaya koyduğu uygulamalar, TSE denetimlerinden geçerek belgelendi.

"ANNE VE BABALARA GÜVEN VERİYOR"

Bünyesinde Arı Gıda dahil olmak üzere birçok marka bulunan Sultanlar Holding'e bağlı Tibet İthalat İhracat ve Kozmetik Sanayi A.Ş. Genel Müdürü Haluk Köseoğlu, üretim tesislerinin Kovid-19'a özel uygulamalara yönelik olarak hazırlanan bu yeni standartlara sahip olmasının anne-babalara güven verdiğini belirtti.

Ebeveynlerin güvenilir, kaliteli ve sağlıklı ürünlerin yanı sıra bu ürünlerin hangi şartlarda üretildiğine de önem verdiğine dikkat çeken Köseoğlu, "Pandemi döneminin başından beri çalışanlarımızın ve toplumun sağlığı için ulusal ve uluslararası sağlık ve hijyen protokollerini yürürlüğe alarak ortaya koyduğumuz çalışmalarla ve özverimizle gurur duyuyoruz. Bu dönemde hijyen, iş sağlığı ve güvenliği konusunda ödünsüz standartlar sunmaya odaklandık. Son olarak Kovid-19 Üretim Belgesi'ni alarak hijyen konusundaki birçok parametrede en güncel uygulamaları takip ettiğimizi de kanıtlamış olduk" dedi.

Aynı zamanda şirket grubu olarak Kalite Sistem Belgesi ve Gıda Güvenliği Belgesi'ne de sahip olduklarının altını çizen Köseoğlu, "Bu küresel salgın sırasında bebek maması ve ek gıdaları için güvenli tedarik zincirlerinin nasıl korunacağı, daha dayanıklı gıda sistemlerinin nasıl oluşturulacağı ve gıda güvenliğini sağlamak konusunda örnek bir strateji geliştirdik. Her zaman olduğu gibi gelecek dönemde de bu konuda çalışanlarımızın ve anne-babaların yanında olmaya devam edeceğiz" diye konuştu.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ekonomi

Türkiye Pendik Haberler

Bakmadan Geçme

Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İYİ PARTİ'NİN YENİ GENEL BAŞKANI KİM OLDU? Meral Akşener'in yerine kim geçti? Eski Fenerbahçe yıldızı Papiss Cisse kaç TL'ye futbol oynuyor? Beşiktaş neden kırmızı kart yedi? #9917 Beşiktaş sahada neden 10 kişi? Fenerbahçeli İsmail Yüksek neden oyuna devam edemedi? İsmail Yüksek'e ne oldu? İYİ Parti Genel Başkan seçimi üçüncü tura mı kaldı? İYİ Parti'de seçim ne oldu, sonuç ne? GÜNAY KODAZ KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Günay Kodaz nereli, kaç yaşında? MEHMET TOLGA AKALIN KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Mehmet Tolga Akalın nereli, kaç yaşında? MÜSAVAT DERVİŞOĞLU KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Müsavat Dervişoğlu nereli, kaç yaşında? KORAY AYDIN KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Koray Aydın, nereli, kaç yaşında? DZEKO NEDEN YOK? Dzeko sakat mı, cezalı mı? Süper Lig'de ilk kez!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title