Haberler

Karayollarında Durum

Karayollarının bazı kesimlerinde sürdürülen bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayollarının bazı kesimlerinde sürdürülen bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, TEM Otoyolu'nun Adapazarı-İzmit doğu kavşakları 97-117. kilometrelerinde üstyapı onarım ve yenileme çalışmaları devam ediyor. Bu nedenle otoyolun Adapazarı-İzmit yönü 07.00-17.30 saatlerinde trafiğe kapatılarak, ulaşım Adapazarı kavşağından D-100 yoluna yönlendiriliyor ve İzmit doğu gişelerinden tekrar otoyola katılım gerçekleştiriliyor. Sapanca otoyol kavşağında da araç geçişine izin verilmiyor.

İzmir Çevre Yolunun Bornova-Çanakkale istikameti 12-13. kilometrelerinde yaya üst geçit yapım çalışmaları nedeniyle 12 Kasım 00.00-05.00 saatlerinde yol trafiğe kapatılarak, ulaşım aynı kavşaktaki servis alanından sağlanacak.

Göynük- Nallıhan yolunun 0-19. kilometrelerinde yol yapım ve sanat yapıları çalışmaları nedeniyle yol trafiğe kapatılarak, ulaşım Nallıhan-Mudurnu yolu üzerinden gerçekleştirilecek.

Isparta- Eğirdir Ayrımı-Barla yolunun 3. kilometresinde bulunan Harmanören Taş Ocağı mevkisinde patlatmalı kazı çalışması nedeniyle bugün 13.00-18.00 saatlerinde yol trafiğe kapatılacak. Ulaşım Barla-Eğirdir yolu üzerinden sağlanıyor.

Hassa-Kırıkhan yolunun 18-22 ile 25-30. kilometrelerinde üstyapı ve bitümlü sıcak karışım (BSK) çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanacak.

Kaynak: AA / Ekonomi

Adapazarı Nallıhan Eğirdir Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title