Haberler

Karabük İl Genel Meclis Toplantısı

Karabük İl Genel Meclis Toplantısı ekim ayı 4. oturumu yapıldı.

Karabük İl Genel Meclis Toplantısı ekim ayı 4. oturumu yapıldı.

İl Genel Meclis Toplantı Salonu'nda yapılan oturumda konuşan Eskipazar Metal ve Metal Ürünleri İhtisas Organize Sanayi Bölge ( Osb ) Müdürü Emin Demir, Türkiye genelinde toplam 320 tane OSB bulunduğunu söyledi.

Eskipazar OSB'nin diğer bölgelerde ki OSB'ler ile büyüklük anlamında kıyaslandığında 230'undan daha büyük olduğunu ifade eden Demir, "82 tanesinden de küçüktür. Bu şekilde düşünüldüğünde ve konumu da ele alındığında gerçekten sadece ilimiz değil bölge geneline büyük bir fayda sağlayacak vaziyetteyiz. Bu doğrultuda amacımız OSB'nin en kısa süre içinde sanayiciyle buluşmasını, üretime ve istihdama başlamasını sağlamaktır. Amacımıza ulaşabilmek içinde hedefteki acil ve önemli konular şunlardır, kamulaştırma kaynağı temini, OSB sahasına enerji temini, karayolları otoban projesine OSB dinlenme tesisi ilave ettirmektir. İhtiyaçlarımız ise siyasi destek ve kamuoyu desteğidir." diye konuştu.

Demir, konuşmasının sonunda Karabük İl Özel İdaresinin ve Karabük Ticaret ve Sanayi Odasının, Eskipazar OSB'ye büyük katkı sağladığını ve iştirakçi kurumlar olarak OSB'nin giderlerini finanse ettiğini belirtti.

Kaynak: AA / Ekonomi

Eskipazar Karabük OSB Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title