Haberler

İhlas Finans'tan Ödeme Açıklaması

İhlas Finans Kurumu'nun (İfk), Yapacağı 65. Ödemeyle, Karar Zarar Ortaklarından 2 Bin 69 Mudiye Ödeme Yapılacağı Bildirildi.

İhlas Finans Kurumu'nun (İFK), yapacağı 65. ödemeyle, karar zarar ortaklarından 2 bin 69 mudiye ödeme yapılacağı bildirildi.

Tasfiye halindeki İhlas Finans Kurumu A.Ş.'den yapılan yazılı açıklamada, 65. ödemeyle birlikte başlangıçtan bugüne kadar 487.1 milyon dolar ve 53.3 milyon euro ödeme gerçekleştirilmiş olacağı belirtildi. Açıklamada, kar-zarar ortaklığı olan 2 bin 69 hesaba ödeme yapılacağı ifade edilerek, "Kriz öncesinde 216 bin 592 olan mudi sayımız bu ödeme sonunda 76 bin 176'ya düşmüştür. Ödemelerde hesapların küçükten büyüğe doğru kapatılarak ilerlenmesi metodu kullanılmaktadır" denildi.

Açıklamada, İhlas Finans Kurumu'nun kriz öncesi personel sayısı 829 iken, halihazırda 34 olduğu, 5 yıllık faaliyet süresince devlete 342 milyon dolar vergi, iştirakçilere 532 milyon dolar kar payı olmak üzere 874 milyon dolar ödendiği ve kurumun devlete hiç borcunun bulunmadığı belirtildi. Açıklamada, tasfiye başladığından bugüne kadar yaklaşık olarak 18.6 milyon dolar vergi, 2.8 milyon dolar SSK, 9.9 milyon dolar personel maaşı ve tazminat ödemesi olmak üzere toplam 31.3 milyon dolar ayrıca ödeme

yapıldığı

kaydedildi.

Borç bitinceye kadar ödemelerin her ay düzenli olarak devam edeceği vurgulanan İhlas Finans Kurumu açıklamasında, şu ayrıntılara yer verildi:

"Bankacılık Mevzuatı gereği 01.01.2007 tarihinden itibaren bankalarda T.C. kimlik numaraları olmadan kesinlikle işlem yapılmayacaktır. Henüz ödeme almamış mudilerimizin, ödeme sıraları geldiğinde hesaplarının Şekerbank'a transfer edilebilmesi için T.C. nüfus cüzdanı fotokopilerini, T.C. kimlik numaralarını, ödeme mektuplarının kendilerine ulaşabileceği açık adreslerini ve telefonlarını belirtir imzalı dilekçelerini, 'Tasfiye Halinde İhlas Finans Kurumu A.Ş. 29 Ekim Caddesi No: 23 34197

Yenibosna/İstanbul adresine posta yolu ile ulaştırmaları gerekmektedir. Bu ayki ödemeden yararlanacak Katılım Hesabı sahiplerine mektuplar gönderilmiştir. Bu ödeme için ŞEKERBANK T.A.Ş. Şubeleri'ne müracaat edilecektir. Katılım Hesabı ödemeleri için mektup gönderildiğinden, mektup gönderilmeyen mudilerimizin bankaya gitmeyip sıralarını beklemelerini önemle rica ediyoruz. 2007'den önce ödemesi yapıldığı halde parasını Şekerbank'tan çekmeyen ve 2007'den itibaren ödemeleri yapılan hesap sahiplerinin

listesi, www.ifk.com.tr internet adresinde yayınlanmıştır. Bundan sonra da ödemeleri yapılacak Katılım Hesabı sahiplerine düzenli olarak her ay beş gün önceden mektupları gönderilecektir".

(ÖK-ÖK-E)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

Kötü koku olayı ortaya çıkardı! Anne ve oğlu yaşadıkları evde ölü bulundu

Kötü koku olayı ortaya çıkardı! Anne ve oğlu yaşadıkları evde ölü bulundu

Bir bomba hizmet daha! Kaza tespit tutanakları artık e-Devlet'ten oluşturulacak

Bir bomba hizmet daha! Kaza tespit tutanakları artık e-Devlet'ten oluşturulacak

Bakmadan Geçme

Lara kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Lara kaç yaşında, nereli? Lara biyografisi! TOKİ konut ve iş yeri satışı ne zaman? TOKİ açık artırma ne zaman, saat kaçta? ALTIN FİYATALARI DÜŞÜYOR MU? 23 Mayıs canlı altın fiyatları! Ata, yarım, çeyrek, gram altın ne kadar? 23 Mayıs hangi burç? 23 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 23 Mayıs tarihi hangi burç olur? Metin Akdülger Sandık Kokusu dizisinden ayrıldı mı? Sette kriz mi çıktı? EKPSS SONUÇ EKRANI! EKPSS saat kaçta açıklanacak, açıklandı mı? EKPSS sonucu nasıl öğrenilir? Halil İbrahim Özgün kimdir? Halk Tv konuğu Halil İbrahim Özgün kaç yaşında, nereli? Halil İbrahim Özgün biyografisi! Asgari ücrete Temmuz ayında zam gelecek mi? Asgari ücret ne kadar olacak? 2024 ASGARİ ÜCRET ARA ZAM! Temmuz ayında asgari ücrete zam geliyor mu? Asgari ücret ne kadar olacak, kaç TL? GELİNİM MUTFAKTA 23 MAYIS 2024 CANLI İZLE #128112 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI FİNALİ! Beşiktaş - Trabzonspor maçı ne zaman, hangi kanalda? #9917 Merkez Bankası Mayıs ayı faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? TCMB faiz kararı ne olacak? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 23 Mayıs Müge Anlı canlı izleme linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? 23 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 23 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak?
Piyasaların gözü Merkez'in bugün açıklayacağı faiz kararında! Ekonomistler aynı tahminde birleşti

Piyasaların gözü Merkez'in bugün açıklayacağı faiz kararında! Ekonomistler aynı tahminde birleşti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title