Haberler

Falcıların Aylık Kazancı 40 Bin Lirayı Buluyor

Güncelleme:

İzmir'de ortalama 20 ila 25 bin TL arasında maaşla çalışan CEO'lar ile 6 bin 776 TL maaş alan profesörlere karşılık isim yapmış popüler bir falcının aylık geliri 40 bin TL'yi aşıyor

Ekonomik krizler, savaş, fakirlik ve iyi bir gelecek beklentisi falcıların gelirini uçurdu. İzmir'de geleceğe dair güzel sözler duymak isteyen vatandaşların kapısında sıraya girdiği falcılar kazançlarıyla, CEO ve profesörleri katlıyor. Kahve falına 15 TL ila 35 TL arasında bakılırken tarot falına ortalama 40 TL'ye bakılıyor, 'eve servis'te ise 100 TL ücret alınıyor. Randevuyla çalışan falcıların çok az bir kısmı ise 'fal, astroloji ve spiritüellik hizmetleri' adı altında vergi levhasını alıyor.

PARAYI FALCILAR KAZANIYOR

Kentte ortalama 20 ila 25 bin TL arasında maaşla çalışan CEO'lar ile 6 bin 776 TL maaş alan profesörlere karşılık isim yapmış popüler bir falcının aylık geliri 40 bin TL'yi aşıyor. İzmir'de aylık 40 bin TL üzeri kazanan falcı sayısının 15 civarında olduğu ve büyük kısmının Alsancak, Konak, Güzelyalı bölgesinde çalıştığı belirtildi. İzmir'de yaklaşık 250 falcı faaliyet gösterirken, falcılık 10 bin TL aylık ortalama gelirle 3 milyon TL'nin döndüğü bir sektör haline geldi.

GÜNDE 2 BİN 500 TL

Fiyat tarifesi ise falcının popülaritesine ve falın çeşidine göre değişiyor. 1 saat içinde 10 kişiye kahve falı veya 4 kişiye tarot falı bakabilen falcıların isim yapanlarının günlük gelirinin 2 bin 500 TL'yi bulduğu söyleniyor.
Kemeraltı'nda geçtiğimiz yıla kadar kahve falı bakan S.M. 'sektör'ü şöyle anlatıyor: "Burası Hükümet Konağı'na oldukça yakın bir yerde. O nedenle özellikle öğle tatilinde memurların akınına uğruyor. Aynı gün 3-4 kez gelip fal baktıranlar bile var."

Kaynak: Haberler.Com / Ekonomi

İzmir Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amedspor - Menemenspor CANLI İZLE! Amedspor - Menemenspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı CANLI İZLE! Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı nereden izlenir? Bursaspor - Vanspor maçı CANLI İZLE! Bursaspor - Vanspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Ekmeğe zam var mı? Ekmeğe zam gelecek mi, kaç TL olacak? Lovely Runner 9. bölüm ne zaman? Lovely Runner 9. bölüm yayınlandı mı? YENİŞEHİR ARNAVUTKÖY KURA ÇEKİMİ CANLI: THY Emlak Konut Yenişehir evleri Arnavutköy kura çekimi nereden izlenir? İstanbul - Sivas yüksek hızlı tren açıldı mı? İstanbul - Sivas YHT başladı mı, kaç saat sürüyor? Cumartesi günü kargolar açık mı? Cumartesi günü kargolar saat kaça kadar açık, dağıtım yapıyor mu 2024? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü (Yarın) noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Hangi surede iki besmele vardır? Hangi surede iki besmele geçmektedir? 4 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 4 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 4 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? OKULLAR NE ZAMAN KAPANACAK? (SAYAÇ)? 4 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak?
500

Yorumlar (9)

ALKOLİK İMAM:

AKP nin yüksek oy aldığı ülkemizde FALCILAR, ÜFÜRÜKÇÜLER, ŞEYHLER ve TARİKATLAR her türlü haltı yeme özgürlüğüne sahiptir. . Gurban olduğum Atatürk resmen geleceği görmüş. . .

11
7
yanıtYanıtla
avgan38:

Yahu sana ne denir bilmiyorum ama dense dense senin tabirin ile yazdığın yazıya cevap olarak parante(bende en az senin kadar Atatürk''cüyüm) yinede sana Hadi ordan TERES DEMEDEN geçemeyeceğim

yanıt1
yanıt4
avgan38:

AKP senin nereni bipledi ki bu kadar kincisin, bu ülkenin kurtuluş ümidi AKP bunu bil seni gidi gerizekalı gerzek

yanıt3
yanıt7
ATAK:

falcilik, , cehepe gelenegidir.

2
10
yanıtYanıtla
plutondan gelen uzaylı:

akp nin Türkiyeyi getiirdigi yer bu yer işte. . . milletin işi falcıya, büyücüye, sihirbaza kaldıyazık bu ülkeye

3
3
yanıtYanıtla
bakayım Bİ falına:

:) Ula ben uydursam kimse inanmaz . Yedirebiliyorlarsa sıkıntı yok :) Aslen basit senin ailede Hasan var mı ? Mehmet var mı ? La ayşe var mı ? NİDE OLSA HER AİLEDE VAR

5
0
yanıtYanıtla
tose:

Falcı değil, HAMAMCI teyze. !!!!

2
1
yanıtYanıtla
abizer:

YA OBIR FALCILAR NE KAZANIYOR ACABA ORNEGIN CUPELI HATIP OGLU BUNLARIDA SOYLESENIZ BIR ULKENIN HALKI YOLUNU SASIRIRSA BUTUR SACMALIKLARDAN UMUTLAR BEKLER ISTE ULKENIN DUSTUGU DURUM

1
0
yanıtYanıtla
gomezzz:

vergi alınsın

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title