Haberler

Exproof ve Endüstriyel Ürünler Üzerine Hayallerini Gerçekleştiriyorlar

sponsorlu içerik
Güncelleme:

Merkezi İstanbul Karaköy'de bulunan Bileks Elektrik, exproof ve endüstriyel ürünler üzerine satış ve imalat projelerini gerçekleştiren firma, 4 buçuk yıldır müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

"ENDÜSTRİYEL ALANLARDA FAALİYET GÖSTERİYORUZ."

Bileks Elektrik firma ortağı Özcan Bilgin, "Endüstriyel alanlarda faaliyet gösteriyoruz. Bunun yanı sıra kimya fabrikaları ve normal fabrikalarda ürün gamlarımızı sunuyoruz. Ayrıca İstanbul'da ve Anadolu'da bulunan büyük toptancı elektrikçi firmalar ile çalışmaktayız. Bayilik verdiğimiz belli başlı ürünlerimiz var." İfadelerini kullandı.

"HAYAL EDİLİP YAPILAMAYACAK BİRŞEY YOK."

Rıdvan Bilmeç, "Biz de sonuçta bir yerlede çalışarak firmamızı kurduk. Çıktığımız yerden ayrılarak Bileks Elektrik'i kurduk. Biz exproof üzerine yoğunlaştık. Kendi piyasamızda da bugün fuarlara katılarak adımızı duyuruyoruz. Yani hayal edilip de yapılamayacak bir şey yok. Biz başardık, bizden sonraki genç girişimci arkadaşlarımız da denerlerse olmaz diye bir şey yok." diye konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

İstanbul Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title