Haberler

2 Milyon Emekliye Farkları Ağustosta Ödenecek

Güncelleme:

Sosyal Güvenlik Kurumu, emekli, malullük, vazife malullüğü, dul veya yetim aylığı alan 2 milyon 14 bin 79 kişiye, ağustosta fark ödemesi yapacak.

Sosyal Güvenlik Kurumu, 2 milyon 14 bin emekli sandığı emeklisine 1 Temmuz'dan geçerli olacak fark ödemelerinin ağustos ayında yapılacağını açıkladı. Bayram öncesi yapılan maaş ödemelerinde 'farkı' göremeyen emekliler büyük hayal kırıklığı yaşarken, farkların ağustos maaşlarıyla verileceği belirtildi.

Sosyal Güvenlik Kurumu'ndan konuyla ilgili yapılan açıklama şöyle:

"Kurumumuzdan (5434 sayılı Emekli Sandığı Kanununun mülga hükümlerine göre-4/1-c) emekli, malullük, vazife malullüğü, dul veya yetim aylığı alan 2 milyon 14 bin 79 kişinin 1 Temmuz 2015 tarihinden geçerli olmak üzere aylıklarının fark tutarı, 2015 Ağustos ayı içerisinde aylık almakta oldukları banka ve PTT Şubelerinden aylıklarını aldıkları gün itibariyle ödenecektir.

Buna göre;

A- Aylıklarını üçer aylıklar halinde almakta olanlardan;

· 1. Grupta Mayıs-Haziran-Temmuz Döneminde aylık alanlara; Temmuz ayı olmak üzere 1 aylık tutarında,

· 2. Grupta Haziran-Temmuz-Ağustos Döneminde aylık alanlara; Temmuz ve Ağustos ayları olmak üzere 2 aylık tutarında,

· 3. Grupta Temmuz-Ağustos- Eylül Döneminde aylık alanlara; Temmuz, Ağustos ve Eylül ayları olmak üzere 3 aylık tutarında,

B- Aylıklarını her ay alanlara;

Temmuz ayına ait bir (1) aylık tutarında aylık farkı tahakkuk ettirilmiştir.

220 MİLYON LİRALIK FARK DAĞITILACAK

Kurumumuz (SGK), Emekli Sandığı emekli, malullük, vazife malullüğü, dul veya yetim aylığı alan 2 milyon 14 bin 79 kişiye, 220 milyon 342 bin 127 lira 85 kuruş fark ödemesini yapacaktır.

Kaynak: AA / Ekonomi

Sosyal Güvenlik Kurumu Eylül Memur Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kabine toplantısında alınan kararlar! 6 Mayıs bugünkü kabine toplantısında öğretmen ataması ile ilgili gelişme var mı? Hıdırellez Kuran'da geçiyor mu? Hıdırellez dinde var mı? Hıdırellez batıl inanç mı? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılır? Hıdırellez günü duası nasıl yapılır? Konyaspor Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Konya FB ilk 11'inde kimler var? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılır? Hıdırellez günü duası nasıl yapılır? Hıdırellez gül ağacına dilek nasıl yapılır, saat kaçta gömülür, gül ağacı şart mı? Hıdırellez nedir? Hıdırellezde neler yapılır? Hıdırellez ne zaman? Hıdırellez dileği ne zaman yapılır? En güzel Hıdırellez mesajları! Resimli, anlamlı Hıdırellez mesajları 2024! Konyaspor Fenerbahçe maçı CANLI izle! 6 Mayıs Konyaspor FB maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 6-7 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Kızıl Goncalar Ayza kim? Kızıl Goncalar Ayza karakteri gerçekte kim, Melisa Doğu kimdir? Kızıl Goncalar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 6 Mayıs Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ömer 55. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 6 Mayıs Ömer yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 6-7 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500

Yorumlar (24)

İktidarın yolu burdan geçiyor.:

Davutoğlu seçime git gitmeden kamu taşeron memur işçi ayrmadan kadro ver asgari ücret vergileri kaldr akpliler olarak arkandayz halk senden bunu istiyor .

180
6
yanıtYanıtla
Farklı Bakış:

AKP için verilecek paranın ne önemi varki. ÇEREZ PARASI BİLE OLMAYACAK TUTARDA. Hayret ettiğim bu millet hangi mantık ile hala AKP ye oy veriyor.

27
11
yanıtYanıtla
seni seniii:

ne müjde ne müjde artık arabamı alsak villa mı alsak, yoksa dünya turuna mı çıksak

19
9
yanıtYanıtla
KibasMobil-IOS:

Neyı düzeltdiniz Allah Aşkın'a her şeyi berbat ettiniz bunun Hesabını iki Dünya'da nasıl vereceksınız tövbeleriniz kurtaramaz sizi.........

10
6
yanıtYanıtla
BUDUR:

İŞSİZLERİ GSS DİYE YOLMAYA DEVAM

11
3
yanıtYanıtla
XXXLLL:

Tv ye çıkmış verdik diyorlar bide.utanmadan sgk ilaç muayene ücreti olarak kesintiye ugramıştr aldgnız maaşı bilmiyorsunuz diye milleti kekliyor.Allah belanızı wersin

6
6
yanıtYanıtla
ahmet:

Seyyanen zamlar nerde sgk aciklama bekliyoruz

8
4
yanıtYanıtla
nuans:

Ulan para eksik yatmış diyorlar kimsenin parasını yedik demiyorlar

6
3
yanıtYanıtla
Resat:

Hani 1100 ile 1200 arasinda kalanlara temmuz zammiyla 1134 olduk 100 Liralik zammi alamadik haksizlik bu bize neden Yok haksizlik bu.

8
0
yanıtYanıtla
yazık...:

şu hdp ye gösterilen saygının yuzde 1 ı, suan kı devlet buyuklerımıze gosterılmıyor. sadece buna ve şehitlerimize üzülüyorum. mekanları cennet olsun.

6
1
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title