Haberler

Emeklilere ek zammın açıklanmasının ardından e-devlet çöktü

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kabine toplantısı sonrası SSK ve Bağ-Kur emeklilerine yüzde 5 ek zam geleceğini duyurmasının ardından vatandaşlar E-devlet'e akın etti. Maaşlarının miktarını öğrenmek için hesaplama ve sorgulama işlemleri yapmak isteyenler, bir türlü sisteme bağlanamadı.

Emeklilere gelen yüzde 5 ek zamla en düşük emekli maaşının 10 bin TL'ye çıkmasının ardından vatandaşlar sorgulama işlemi için e-devlete akın etti. Ancak yoğunluk nedeniyle sistem çöktü.

EN DÜŞÜK EMEKLİ MAAŞI 10 BİN TL'YE YÜKSELDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı sonrası SSK ve Bağ-Kur emeklisi maaşlarına ek yüzde 5 zam yapılacağını açıkladı. Yapılan ek artışla en düşük emekli maaşı, 7 bin 500 TL'den 10 bin TL'ye çıkacak. Erdoğan, "Nispeten daha düşük artış alan SSK ve Bağ-Kur emeklisi aylıklarına ilave yüzde 5 daha artış yapacağımızın müjdesini vermek istiyorum. SSK ve Bağ-Kur emeklilerimizin Ocak 2024'ten itibaren 6 aylık artış oranı yüzde 42,6'ya yükseliyor" ifadelerini kullandı.

E-DEVLET ÇÖKTÜ

Emeklilere yapılan zam duyurusunun ardından vatandaşlar, maaşlarını öğrenmek için e-devlet sistemine akın etti.

Mobilden ve web sitesi üzerinden sisteme girerek emekli maaşı hesaplama ve sorgulama işlemlerini yapmak isteyen vatandaşlar 'servis hatası' ve 'bu sayfa çalışmıyor' uyarılarıyla karşılaştı.

Emeklilere ek zammın açıklanmasının ardından e-devlet çöktü

Emeklilere ek zammın açıklanmasının ardından e-devlet çöktü

Emeklilere ek zammın açıklanmasının ardından e-devlet çöktü

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

E-Devlet Bağ Kur Kabine Zam Ssk Finans Yaşam Politika Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu?
500

Yorumlar (11)

Osman Öner:

Çok zam verdikleri için millet heyacanla e devlete koşmuş

110
12
yanıtYanıtla
Ahmet Say:

Eyt yi isteyenler 40 yaşında emekli olursa mecbur kimse devlete çamur atmasın halk böyle istedi

48
65
yanıtYanıtla
ekrem celebi :

Ben eyt liyim insallah 70 yasinda emekli olur insanlar bundan sonra aglayin zırlayin

yanıt14
yanıt19
beyoglu beyoglu:

ekrem celebi umarım o emekli parasını yiyemezsin ........

yanıt11
yanıt11
Karaman Tarik:

Sanki Piyangodan büyük ikramiye çıktı !! Bu kadar mı olur ya :-)

60
7
yanıtYanıtla
Yüksel Kocadağ:

Yolun sonu geldi reis .Bizide kaybettin.25 yıllık gönül verenlerin..

28
12
yanıtYanıtla
Mustafa Güneş:

Sadece e-devlet mi çöktü. Vah,vah.

31
7
yanıtYanıtla
Onemli Degil:

300 EU...Cok bile bu millete..Eskiden Laleli ye Dogu Blok Ulkelerinden gelen Turistler Ile Alay Edilirdi..Ayda 200 $ kazaniyorlar diye..Hem de O Zamanlar $ Kiymetliydi, Simdi O Bile Gercek Degerinde Degil..

22
2
yanıtYanıtla
Kemal Demirelli:

İKİ KELİME YESİĞİNİZ HER LOKMA KURSAĞINIZ DA KALSIN AYNI ÜLKEDE YAŞAYIP VEKİL MEMUR EMEKLİSİ İLE AYNI VERGİ AYNI ÇAY AYNI ET AYNI NEFES SOLU MAAŞ GELİNCE ZAMAN ÜSTÜNE ÜSTLÜK BİRDE 3600-4000-5000 GÜN EMEKLİ OLAN İLE 9800 İŞGÜNÜ 33 SENE TAVANDAN ÖDEYEME AYNI MAAŞ KUSMUGUNUZ DA BOĞULUN İNŞALLAH 4 YILLIK EMEKLLİĞİM BİTTİ TEKRAR ÇALIŞMAYA DEVAM 2 YIL EMEKLİLİKTE HUZUR GÖRDÜM BİTTİ GİTTİ 2020 BAĞLANAN MAAŞ 2342 TL ASGARİ ÜCRET 2324 TL İŞTE OLAY BU

22
2
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

Alınan vergilerle aldıkları maaşlar haram zıkkım olsun. 10 000 tl ile geçim kolay mı. Sorsan iç ve dış minnaklar derler. 20 küsür yıldır ben varım zaten ülkenin başında.

8
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title