Haberler

Dicle Elektrik Şanlıurfa'da Yatırımlarını Sürdürüyor

Müşterilerine kaliteli ve kesintisiz enerji vermek amacıyla yatırımlarını ara vermeden sürdüren Dicle Elektrik, Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesine bağlı İmam Bakır mahallesinde 750 bin liralık yatırım gerçekleştiriyor.

Müşterilerine kaliteli ve kesintisiz enerji vermek amacıyla yatırımlarını ara vermeden sürdüren Dicle Elektrik, Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesine bağlı İmam Bakır mahallesinde 750 bin liralık yatırım gerçekleştiriyor.

Müşterilerine Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ile Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu'nun yönetmeliklerine uygun olarak kayıpsız, kesintisiz ve kaliteli enerji vermek için çalışan Dicle Elektrik, yatırımlarına ara vermiyor. Şanlıurfa'da 2018 yılı yatırım programında yer alan merkez Haliliye ilçesine bağlı İmam Bakır mahallesindeki enerji altyapısını güçlendirme çalışmaları kapsamında Dicle elektrik tarafından buraya 8 bin metre izolasyonlu alpek kablo ile 36 bin metre abone kablosu çekiliyor. Yatırım kapsamında mahallede 242 adet Direk Üstü Sayaç Otomasyon Panosunun (DÜSOP) da montajı gerçekleştirilecek. Modern bir aydınlatma şebekesi kurulmasını da içeren söz konusu yatırım çalışması ile mahallede cadde ve sokak aydınlatmasında kullanılmak üzere 50 direk dikilecek ve 242 armatürün montajı gerçekleştirilecek.

Dicle Elektrik tarafından gerçekleştirilmekte olan ve kısa sürede tamamlanması planlanan yatırımdan duydukları memnuniyeti dile getiren mahalle sakinler, yapılan çalışmalar nedeniyle enerji şirketine teşekkür ettiler. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Şanlıurfa Dicle Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman ZTK 2024? Bayern Münih elendi mi? Real Madrid-Bayern Münih maçı ne oldu, kim elendi? Sampiyonlar Ligi finali nerede oynanacak 2024? Wembley hangi takımın sahası? Şampiyonlar Ligi kim finale çıktı? Real Madrid elendi mi, Bayern Münih elendi mi? Real Madrid Bayern Münih ilk maç kaç kaç bitmişti? Bayern Münih Real Madrid Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maç sonucu!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title