Haberler

Clk Uludağ Elektrik Genel Müdürü Aytaç Açıklaması

CLK Uludağ Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytaç, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumunun (EPDK) 2017'de geçerli olacak yeni serbest tüketici limitini yıllık 2 bin 400 kilovat/saat olarak belirlediğini, böylece aylık 81 liranın üzerinde elektrik faturası ödeyen 81 ildeki abonelerin şirketle...

CLK Uludağ Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytaç, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumunun (EPDK) 2017'de geçerli olacak yeni serbest tüketici limitini yıllık 2 bin 400 kilovat/saat olarak belirlediğini, böylece aylık 81 liranın üzerinde elektrik faturası ödeyen 81 ildeki abonelerin şirketle yapacakları ikili anlaşmalarla indirimli elektrik tarifelerinden ve kampanyalardan yararlanabileceklerini bildirdi.

Aytaç, yazılı açıklamasında, Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Yalova'nın elektrik tedarik şirketi CLK Uludağ Elektrik'in 81 ildeki serbest tüketicileri indirimli elektrik avantajı ve kampanyalı tarifelerden yararlandırmaya hazırlandığını belirtti.

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumunun (EPDK) serbest tüketici limitini her yıl sonunda yeniden belirlediğini hatırlatan Aytaç, "EPDK, almış olduğu kararla 2017'de geçerli olacak yeni serbest tüketici limitini yıllık 2400 kilovat/saat olarak belirledi. Böylece aylık 81 liranın üzerinde elektrik faturası ödeyen 81 ildeki abonelerin şirketle yapacakları ikili anlaşmalarla indirimli elektrik tarifelerinden ve kampanyalardan yararlanabilecekler." ifadelerini kullandı.

Aytaç, 45 ildeki serbest tüketici müşterilerinin sanayi, iş yeri ve konutlarında avantajlı tarifelerden yararlandığını aktararak, "2012 yılından bu yana sağladığımız indirimlerle 300 milyon liradan fazla tutar, serbest tüketici müşterilerimizin cebinde kaldı. Yeni yılda daha fazla aboneye ulaşmayı hedefliyoruz. Kazandırmaya ve tüketici dostu kuruluş olmaya devam edeceğiz." değerlendirmesinde bulundu.

Serbest tüketicilerin, "444 6 646" numaralı telefon ya da "www.clkuludag.com.tr" internet adresinden başvurularını yapabileceklerini belirten Aytaç, başvurunun aboneye herhangi bir ek maliyet getirmediğini, tesisat ya da sayaç değişikliği olmayacağını vurguladı.

"Yuvam Güvende" sigortası

Serbest tüketicilere yönelik olarak hayata geçirdikleri "Yuvam Güvende" sigortası konusunda da bilgi veren Aytaç, şunları kaydetti:

"Serbest tüketiciler, yani faturası aylık 81 liranın üzerinde olan konut müşterilerimiz, 'Yuvam Güvende' sigortasından ek bir ücret ödemeden yararlanabiliyorlar. Sigorta kapsamında müşterilerimizin faturalarını güvence altına alıyor ve asistanlık hizmeti sunuyoruz. Evlerindeki elektrik ve su tesisatıyla ilgili sorun ve arızalarda, cam tahribatı, anahtar kaybı ve unutulması gibi durumlarda malzeme, yol ve işçilik masrafları sigorta kapsamında ücretsiz olarak karşılanıyor. Ayrıca en yakın hastaneye yılda üç kez ambulans nakil hizmeti alınabiliyor. Abonenin kazaen sakatlığı veya vefatı durumunda 1 yıl boyunca 500 liraya kadar elektrik, su, doğalgaz ve telefon faturaları sigorta güvencesi kapsamında ödeniyor."

Kaynak: AA / Ekonomi

Balıkesir Uludağ Yuvam Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title