Haberler

Başbakan Davutoğlu: Kıdem Tazminatı Düzenlemesi Yok

Güncelleme:

TÜRK-İŞ'te açıklamalar yapan Başbakan Ahmet Davutoğlu, milyonlarca çalışanı ilgilendiren kıdem tazminatı konusunda hükümetin bir düzenlemesi olmadığını söyledi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu kıdem tazminatı ile ilgili bir düzenleme yapmadıklarını söyledi. Davutoğlu TÜRK-İŞ'te açıklama yaptı.

Davutoğlu'nun açıklamaları;

KIDEM TAZMİNATI AÇIKLAMASI

Kıdem tazminatı konusunda özel bir düzenleme henüz yok. Bu hususları yine hep beraber ele alacağız. Ortada bir pasta varsa o pastadan herkes payını alır. Ortada pasta yoksa herkes birbirinin tabağına bakmaya başlar. Bizim meselemiz pastayı büyütmek. Ya da bir ekmeği büyütmek, ortadaki çorbanın tasını büyütmek istiyoruz. Ortada bir tas çorba yoksa ülkeler büyük kaoslarla karşı karşıya kalırlar. Kıdem tazminatı da ülkemizin imkanları da göz önünde bulundurarak konuşulacak. Son 12 yılda temin edilen haklar korunacak ve geliştirilecek.

EMEKLİLERLE İLGİLİ DÜZENLEME

Emeklilerimizle ilgili bazı çalışmalar yapıyoruz. Kamuoyunu bilgilendireceğiz. Tüm çalışan kesimlerimizin ve emeklilerimizin adalet içinde bundan istifade etmesi gerekir. Kılıçdaroğlu'nun vaatleri gerçekleşse 25 milyar lira ek açık meydana gelir. Bu açık bir sonraki dönem tarafından karşılanmaya çalışılır. Aynı bizim bizden önceki açıkları kapatmaya çalışmamız gibi.

Kaynak: Haberler.Com / Ekonomi

Ahmet Davutoğlu Memur Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? #9917 30 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Bugün hava nasıl olacak? #127782 İstanbul'da yağmur yağacak mı? 30 Nisan hava durumu tahminleri! A101 AKTÜEL KATALOĞU 2 MAYIS| Çekme karavan fiyatı ne kadar? A101 bu hafta katalog ürünleri neler? A101 fiyat listesi! Resmi Gazete'de yayımlandı: #128647 Toplu taşıma 1 Mayıs'ta ücretsiz olacak! Resmi Gazete bugünün kararları neler? Halal All Day / Haram All Night akımı nedir, (TİKTOK) Halal All Day ne demek? 1 Mayıs nöbetçi noter var mı? 1 Mayıs MARMARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs MARMARAY bedava mı?
500

Yorumlar (118)

ANLAYAMADIM BEN:

SAYIN BAŞBAKAN FARUK ÇELİK YA SİZİN BAKANINIZ DEĞİL YADA AYRI ÇALIŞIYOR. . . GARİP GURABA İŞÇİNİN TAZMİNATINA DİKMİŞ GÖZÜNÜ. . .

42
0
yanıtYanıtla
POZİTİF66:

SAYIN BAŞBAKANIM ANKARADAKİ PARSELLENME KİŞİLERE DEGİLDE VATANDAŞA YAPILSAYDI 100 MİLYAR DOLAR KASADA OLURDU AÇIK OLMAZDI 2 MİLYON SURİYE VATANDAŞINA BAKIYOSUNUZ YÜK OLMUYORLARDA ÇALIŞAN ÜRETEN VERGİ VEREN TÜRK VATANDAŞLARIMI YÜK OLUYOR

25
0
yanıtYanıtla
misafir:

AKP ye 3 dönemdir oy veriyordum daha verirsem iki olsun Olaya bak sen ya, Kardeşim Davutoğlu sana diyorum ey adam sana oy verenlerin yüzde 90 nı asgari ücretli vatandaş ey asgari ücretli yapılan köprüden faydalanamıyorusun yapılan tüp geçitten faydalanamıyorsun yapılan havalimanından faydalanamıyorsun neden çünki 900 liraya uçağa binemessin 900 liraya araba alıp tüp geçitten geçemessin AKP Amir Memur Partisidir Asgari Ücretlinin Parasından Vergi alıyor

20
0
yanıtYanıtla
genc osmanlımobilWeb@haberler.com:

Bu hükümet işçi düşmanı,memur yandaşıdır

13
7
yanıtYanıtla
MağdurMobil-IOS:

Ben emekli olsam oyumu CHP veririm yılda 3000 bir emekli için süper olur

17
1
yanıtYanıtla
AKPYE İNANANLARA ACIYORUM..:

HERŞEYİ YALAN BU AKPNİN HERŞEYİ KANDIRMACA. .

17
0
yanıtYanıtla
rahip:

özel sektörde çalışıyorum. 16 yıl olmuş. alacağım tazminat algısı çalgısı 20000TL ediyor. Eğer devlette yani resmi sektörde çalışmış olsaydım 45. 000TL edecekti. emekli maaşım 2000TL olcaktı. özelden olduğum için 1150 olacak. Hakkkım patrona, patroncu zihniyeti taşıyanlara haram olsun. Bence şöyle olmalı. Ortala işe atılma çağı 25 kabul edersek. Herkes 25'' inden 40 ına kadar özelde çalışsın. Sonra resmi sektöre şartsız geçme hakkı olsun. Her gün canım çıkıyor çalışmaktan. Bu fakirlik yeter artık

16
1
yanıtYanıtla
ÖNCE VATAN:

YALANNNNNN SEÇİMLERDEN SONRAYA BIRAKILDI , 7 HAZİRANDAN SONRA BUNLAR İKTİDAR OLURSA ÖNCE KIDEM TAZMİNATINI KALDIRACAKLARININ SÖZÜNÜ ÇOKTAN VERDİLER SERMAYEDAR ŞİRKETLERE . . . ARTIK HEPSİ PATRON OLDU KIDEM TAZMİNATI GİBİ ŞEYLER İŞLERİNE GELMİYOR.

15
1
yanıtYanıtla
ev hanımı:

yorumların hepsini okudum yahu ülkemiz içinde ne kadar çok Türkiye düşmanı varmış şaşırmamak elde değil hükümet ve ak parti Türkiyeyi hiç olmadı kadar geliştirdi geliştiriyor ama bazılarının bir yerine batıyor olsa gerek ki saçma sapan kafasına esen birşeyler yazmış yarabbim ne de çok cahil birikmiş buraya !!! Allaha havale ediyorum sizi türkiye düşmanları

0
16
yanıtYanıtla
QWERTY:

kılıctaroglunun vaatlerı gerceklesseymıs 25 mılyar dolar acık olurmusmus . . . . ulan davut senın bındıgın bakanlarının ve valılerının bındıgı aracların benzınını emeklıye versen kılıctaroglulun vaadının mıslısını odersın . . . . olme essegım olme. . . .

12
3
yanıtYanıtla
Tüm 118 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title